MMA

To καταραμένο παιχνίδι: Οι πέντε φορές που ο Khabib δεν έπαιξε με τον Ferguson

UFC president Dana White stands between fighters Tony Ferguson, right, and Khabib Nurmagomedov, of Russia, during a news conference for UFC 209, Thursday, March 2, 2017, in Las Vegas. Nurmagomedov and Ferguson are scheduled to battle in a lightweight mixed martial arts fight Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
UFC president Dana White stands between fighters Tony Ferguson, right, and Khabib Nurmagomedov, of Russia, during a news conference for UFC 209, Thursday, March 2, 2017, in Las Vegas. Nurmagomedov and Ferguson are scheduled to battle in a lightweight mixed martial arts fight Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Για πέμπτη φορά, ένας αγώνας του Khabib Nurmagomedov με τον Tony Ferguson αναβάλλεται, μετατρέποντας το συγκεκριμένο ζευγάρι σε... καταραμένο.

Είναι μάταια πλέον η προσπάθεια του UFC να κλείσει το συγκεκριμένο ματς αφού μπορεί να επέλθει μέχρι και η καταστροφή του πλανήτη για να μην γίνει το Khabib vs Ferguson. Εκτός της πρόσφατης λόγω κορονοϊού, έχουμε άλλες τέσσερις φορές την ίδια κατάληξη. Την πρώτη το 2015 όταν ο Nurmagomedov σπάει το πλευρό του και αντικαθίσταται από τον Edson Barboza στον τελικό Ultimate Fighter 22. Στις 16 Απριλίου του ίδιου έτους ήταν ο Ferguson που έμεινε εκτός επειδή είχε αιμορραγία στα πνευμόνια.

Στο UFC 209 οι δύο τους θα προσπαθήσουν να συναντηθούν ξανά με τον Khabib να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το κόψιμο κιλών και να μένει εκτός.Στο UFC 223 ο Ferguson θα αντιμετώπιζε τον Khabib αλλά το ματς δεν έγινε. Ο λόγος ήταν πως ο Αμερικανός τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε εκτός. Οι δύο αθλητές έχουν προγραμματίσει πέντε φορές την μάχη αλλά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία… κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ