MMA

Το 2020 ο επόμενος αγώνας του Pacquiao

Το 2020 ο επόμενος αγώνας του Pacquiao

Μία περίοδο ξεκούρασης επιζητά ο Manny Pacquiao που μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση του επί του Keith Thurman θα επιδιώξει να αγωνιστεί ξανά το 2020.

Ο Pacquiao είναι ο πιο παλιός πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας στην ιστορία του μποξ και σεβαστός σε όλον τον πλανήτη. Στο χθεσινό ματς απέδειξε πως παρά τα 40 του χρόνια στέκεται και κερδίζει σε υψηλό επίπεδο. Μετά το ματς αποκάλυψε πως τους επόμενους μήνες σκοπεύει να ξεκουραστεί.

"Ο αντίπαλος μου ήταν πολύ καλός και δυνατός πυγμάχος. Εμένα δεν μου αρέσει να προκαλώ. Ότι έγινε στην ζύγιση ήταν για να προμοτάρουμε τον αγώνα. Εγώ έτυχε να είμαι ευλογημένος και να κερδίσω το παιχνίδι τελικά. Τώρα θα επιστρέψω την επόμενη χρονιά. Θα πάω πίσω στις Φιλιππίνες και θα πάρω κάποιες αποφάσεις", κατέληξε.

Να θυμίσουμε πάντως πως βαθιά επιθυμία του Pacquiao είναι η ρεβάνς με τον Mayweather και ίσως περιμένει τον Money να πάρει την απόφαση και να μπει ξανά στο ρινγκ μαζί του.

Επίσης υπάρχει και το σενάριο του Vasyl Lomachenko που μπορεί να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φανς. Τέλος να σημειώσουμε πως ο Pacquiao έλαβε 20 εκατομμύρια δολάρια για την μάχη του με τον Thurman.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O Mike Tyson είναι επισήμως ο βασιλιάς της κάνναβης (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ