MMA

Τιτανομαχία το Fury vs Wilder

Τιτανομαχία το Fury vs Wilder

Ο Deontay Wilder και ο Tyson Fury προσέφεραν μεγάλες συγκινήσεις στους θαυμαστές τους με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται χωρίς νικητή. Πάμε ολοταχώς για ρεβάνς.

"Σκούρα" τα βρήκε ο Deontay Wilder απέναντι στον Tyson Fury που έπαιξε έξυπνα τα ξημερώματα και πήρε την ισοπαλία από τον Αμερικανό. Για πολλούς φανς μάλιστα ο Ιρλανδός ίσως κέρδισε το παιχνίδι, καθώς είχε την υπεροχή στους 10 από τους 12 γύρους.

Ο Wilder πέτυχε δύο νοκ ντάουν στον ένατο και δωδέκατο γύρο, είχε τα δυνατά χτυπήματα στο παιχνίδι, ωστόσο τα λιγότερα από τον Fury. Ο Ιρλανδός τον πέτυχε 84 φορές στις 327 που επιχείρησε ενώ ο Wilder 71 στα 438 χτυπήματα.

Ο Fury ανέδειξε τις αμυντικές του ικανότητες και συχνά πήγαινε στο κλιντσ. Έκανε ένα all around παιχνίδι ωστόσο έμοιαζε να έχει τον έλεγχο. Η ισοπαλία τελικά ήταν πλειοψηφική αφού ο ένας κριτής έδωσε νικητή τον Wilder, ο άλλος τον Fury και ένας ισοπαλία. Η ρεβάνς πλέον είναι το πιο πιθανό σενάριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Much respect for Fury! Gave everything this fight.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BOXING LIONS I OFFICIAL (@boxinglions) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Highlights from the Tyson Fury vs. Deontay Wilder epic fight. Rematch ahead for sure. It ended in a split decision and a draw Robert Tapper had it Fury, 114-110 Alejandro Rochin had Wilder, 115-111 Phil Edwards had it 113-113. Amazing fight.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Boxing.media (@boxing.media) στις

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mελίσα Καραγιάννης: Η καυτή Ελληνίδα MMAer που διαπρέπει στον Καναδά (ΦΩΤΟ & BINTEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ