MMA

Τιμωρήθηκαν Khabib - McGregor με 9 και 6 μήνες αποκλεισμό

LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06:  Referee Herb Dean seperates Conor McGregor of Ireland and Khabib Nurmagomedov of Russia in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC)
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Referee Herb Dean seperates Conor McGregor of Ireland and Khabib Nurmagomedov of Russia in their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC) ZUFFA LLC

Η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα έκανε γνωστή την τιμωρία του Khabib Nurmagomedov για τα επεισόδια μετά από το τέλος της μάχης του με τον Conor McGregor. Εννέα μήνες εκτός ο Νταγκεστανός και έξι ο Ιρλανδός.

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις μήνες για ν' αποφασίσει η Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα την τιμωρία του Khabib Nurmagomedov για τα όσα προκάλεσε μετά τη νίκη του επί του Conor McGregor.

Για όσους δεν θυμούνται ο Νταγκεστανός πρωταθλητής είχε πηδήξει έξω από το κλουβί και συνεπλάκη μ' έναν εκ των προπονητών του Ιρλανδού σούπερ σταρ.

Κατόπιν συμβιβασμού μεταξύ της Αθλητικής Επιτροπής της Νεβάδα και του νομικού επιτελείου του Khabib, o αήττητος πρωταθλητής τιμωρήθηκε με 500.000 δολάρια πρόστιμο και εννέα μήνες αποκλεισμό από τους αγώνες!

Βέβαια, υπάρχει ένα παράθυρο στο νόμο που αναφέρει ότι η τιμωρία του αποκλεισμού μετράει από την ημέρα του περιστατικού, οπότε ο Khabib Nurmagomedov θα είναι ελεύθερος ν' αγωνιστεί την επομένη της 6ης Ιουλίου.

Όσον αφορά την τιμωρία του Conor McGregor, εκείνος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 50.000 δολάρια και αποκλεισμός του είναι εξάμηνος. Ο Ιρλανδός, δηλαδή, θα μπορεί ν' αγωνιστεί ξανά μετά την 6η Απριλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ