MMA

Θρυλικός MMAer πίσω στα κλουβιά!

Θρυλικός MMAer πίσω στα κλουβιά!

Επιστροφή στα ρινγκ για τον Wanderlei Silva, καθώς μετά την αποδέσμευσή του από το UFC, ανακοίνωσε πως υπέγραψε στο Bellator.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Wanderlei Silva, που ελευθερώθηκε από το ρόστερ του UFC, ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ενεργό δράση και μάλιστα στο event που κυριαρχεί δεύτερο κατά σειρά στις ΗΠΑ το Bellator. Το συγκεκριμένο promotion μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους "μεταγραφές" αφού συχνά πυκνά παίρνει πάλαι ποτέ κραταιά ονόματα του UFC και γενικά των ΜΜΑ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ των μεικτών πολεμικών τεχνών είναι τιμωρημένος να θυμίσουμε μέχρι και τον Μάιο του 2017 αφού τον Ιούλιο του 2014 δεν πήγε ποτέ να περάσει αντιντόπινγκ κοντρόλ προ της μάχης του με τον Sonnen. Αργότερα ξεκίνησε μία κόντρα με το UFC με τον Silva να δηλώνει μέσω διαφόρων βίντεο πρώτων πως σταματάει την καριέρα του και έπειτα... έβριζε το UFC ασύστολα.

Τελικά και λίγο πριν φτάσουν στα δικαστήρια οι δύο πλευρές ο Wanderlei ζήτησε συγγνώμη από τους πρώην εργοδότες του και έμεινε ελεύθερος τελικά... Πλέον, από χθες δηλαδή και με τη βούλα ο Βραζιλιάνος ανήκει στην ομάδα του Bellator με το promotion να δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο που τον έχει στη διάθεσή του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Rachel Wray:Απολαύστε την πιο καυτή MMAer (ΦΩΤΟ)

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού (BINTEO)

Είσαι γυναίκα και σου την έπεσε ληστής; Δες τι θα κάνεις!(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ