MMA

Τέσσερις μαχητές του UFC που ξεχωρίζουν το 2018

Τέσσερις μαχητές του UFC που ξεχωρίζουν το 2018

Το Fightsports.gr παρουσιάζει τέσσερις μαχητές του UFC που έχουν ξεχωρίσει μέσα στο 2018.

Μπορεί οι ''μετοχές'' του UFC να έχουν πέσει αισθητά ελέω της αποχής του Conor McGregor που σώζει την χρονιά στο ματς του Οκτωβρίου με τον Khabib Nurmagomedov, ωστόσο η αξία τεσσάρων μαχητών έχει ανέβει αισθητά.

Πάμε να δούμε την τετράδα των αθλητών που έχουμε ξεχωρίσει έως τώρα:

Daniel Cormier

Ο αναμφισβήτητος πρωταθλητής με το φοβερό ρεκόρ 21-1 είναι ίσως ο καλύτερος αθλητής του UFC σήμερα. Το απέδειξε κυρίως απέναντι στον Miocic που είναι εξαιρετικός μαχητής συν την εύκολη νίκη επί του Volkan Oezdemir.

Όσο ο ''κακός του δαίμονας'' Jon Jones παραμένει εκτός, εκείνος θα είναι που κάνει το κουμάντο στα βαριά κιλά.

Dustin Poirier

Ένα πραγματικό ''διαμάντι" που έλαμψε στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα μέσα στο 2018. Καθάρισε τον Justin Gaethje σε ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς.

Ακολούθησε η εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Eddie Alvarez που επιβεβαίωσε πως ο Poirier είναι ένας άλλος μαχητής σε σχέση με πριν τέσσερα χρόνια. Δικαίως παίρνει την ευκαιρία για το ''money fight'' με τον Diaz.

Khabib Nurmagomedov

O Νταγκεστανός έχει δώσει ένα παιχνίδι μέσα στην σεζόν όπου κέρδισε άνετα τον Al Iaquinta. Η αλήθεια είναι πως στην εκπνοή του 2017 η νίκη με τον Barboza μας έδωσε το κίνητρο να τον συμπεριλάβουμε στην λίστα, όπως και το ματς που ακολουθεί με τον McGregor.

Το ρεκόρ του ''Eagle'' είναι 26-0 αλλά θα πρέπει να το τονίσουμε πως πιο εντυπωσιακό από το ρεκόρ του είναι το γεγονός πως δεν έχει χάσει ούτε γύρο από αθλητή.

Israel Adesanya

Μην σας παραξενεύει η επιλογή μας...Οι προβλέψεις των ειδικών για τον Israel Adesanya μιλούν για έναν μεγάλο μαχητή που έχει τρομερές προοπτικές. Είναι 29 ετών, το στυλ του παιχνιδιού του είναι ψυχαγωγικό και κουβαλάει τρεις νίκες ήδη στο μισό του 2018.

Στις 3 Νοεμβρίου πιθανόν να τις κάνει τέσσερις απέναντι στον Derek Brunson και να γίνει ο πιο πολυνίκης της χρονιάς. Αήττητος σε 14 παιχνίδια ο Adesanya είναι ο παίκτης που θα ασχοληθείς σίγουρα το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι αλλαγές του τρόμου: Δείτε πως επιδρούν τα αναβολικά στο σώμα ενός bodybuilder (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ