MMA

Τέσσερις διάσημοι μαχητές που κατάφεραν να χρεοκοπήσουν

Τέσσερις διάσημοι μαχητές που κατάφεραν να χρεοκοπήσουν

Το χρήμα ρέει άφθονο όταν είσαι τεράστιο ταλέντο στην πυγμαχία όπως ο Mike Tyson αλλά αυτό δεν αρκεί για να παραμείνεις πλούσιος. Τέσσερις περιπτώσεις ανθρώπων είναι χαρακτηριστικές.

Το χρήμα ρέει άφθονο όταν είσαι τεράστιο ταλέντο στην πυγμαχία όπως καλή ώρα ο Mike Tyson αλλά αυτό δεν αρκεί για να παραμείνεις πλούσιος.

Πάμε να δούμε τέσσερις ενδεικτικές περιπτώσεις ανθρώπων με περίσσιο ταλέντο αλλά κακή διαχείριση χρημάτων που τους ανάγκασε να βρεθούν στο χείλος του γκρεμού.

Mike Tyson

Αυτά που γνωρίζει σίγουρα κάποιος για τον Mike Tyson είναι πως ήταν μία έντονη προσωπικότητα τόσο μέσα όσο και έξω από τα ρινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του και κατάφερε στα 20 να γίνει πρωταθλητής.

Το 1992 τα έκανε μαντάρα με την κατηγορία βιασμού που τον οδήγησε στην φυλακή και η διασημότητα και το χρήμα σχεδόν τον κατέστρεψε. Αποτέλεσμα; Το 2003 να χρωστάει 23 εκατομμύρια δολάρια.

Evander Holyfield

ΟEvander Holyfield δεν διαφέρει και πολύ από τον Mike Tyson. Τον κέρδισε μία φορά και την δεύτερη ο Tyson του δάγκωσε το αυτί. Εκτός τούτου κατάφερε να πάρει τον τίτλο σε τρεις φορές!

Με τα χρήματα όμως δεν τα πήγαινε καλά... Έβαλε στην τσέπη 230 εκατομμύρια δολάρια και το 2012 κατάφερε να χρωστάει 10 εκατομμύρια δολάρια!

Rulon Gardner

Ναι είναι ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Alexander Karelin και κατάφερε να γίνει σύμβολο στο στυλ της πάλης. Το 2004 πήρε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες και το 2012 πούλησε ακόμα και το μετάλλιο για να ξεχρεώσει 4 εκατομμύρια δολάρια. Για να είμαστε δίκαιοι ο Rulon υποστήριξε πως έπεσε θύμα απάτης.

Chris Eubank

Μία φοβερή περίπτωση είναι αυτή τουChris Eubank που το 1990 κέρδισε την ζώνη WBO και κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια που έχουν γίνει ποτέ κόντρα στον Nigel Benn.

Εκεί έβγαλε ένα τσουβάλι λεφτά και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να χρεοκοπήσει και να τον κυνηγούν για οφειλές ύψους 1,7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Carla Espositο: Η καυτή μαμά του Jiu Jitsu (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ