MMA

Τέσσερις άνθρωποι του ελληνικού μποξ για το Canelo - Cotto

Τέσσερις άνθρωποι του ελληνικού μποξ για το Canelo - Cotto

Τέσσερις άνθρωποι του ελληνικού μποξ... ποντάρουν στον νικητή του Canelo - Cotto. Διαβάστε ποιες είναι οι προβλέψεις τους.

Το fightsports.grεπικοινώνησε με τέσσερις ανθρώπους που υπηρετούν το μποξ στην ελληνική και όχι μόνο επικράτεια για να δώσουν τα δικά τους προγνωστικά όσον αφορά το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου με αντιπάλους τους Saul Alvarez και Miguel Cotto . Τις απόψεις των Αρναούτη, Μάλλιου, Γιδάκου και Χατζή συμπληρώνουν οι αρθρογράφοι του fightsports.grΧρήστος Μπάρδας, Κίμωνας Οζζ, και Μάνος Ναβροζίδης. Οι απόψεις σχετικά με τον νικητή της μάχης είναι εξαιρετικά μοιρασμένες…

Μιχάλης Αρναούτης: "Θα ποντάρω στην εμπειρία του Miguel Cotto και θα τον αναδείξω σε νικητή της μάχης με διακοπή".

Γρηγόρης Μάλλιος: "Ο Canelo έχει τα νιάτα και τη δύναμη, αλλά ο Cotto είναι ο παίκτης με την εμπειρία. Ποντάρω λοιπόν στη νίκη του Miguel Cotto με ΤΚΟ".

Νίκος Γιδάκος: "Εξαιρετικοί μποξέρ με φοβερές γωνίες. Ο Canelo δεν είναι καθόλου χτυπημένος και με γερό σαγόνι. Έχει εξαιρετική απόσταση και όταν την βρει πετάει… ρουκέτες. Ο Cotto είναι ένας πολύ έμπειρος πυγμάχος, αλλά χτυπημένος και γενικά σκίζεται εύκολα, θεωρώ πως δεν θα τα καταφέρει. Νικητής λοιπόν ο Canelo".

Βαγγέλης Χατζής: "Πιστεύω Canelo και το παιχνίδι θα κριθεί στην τακτική των δύο. Ο Canelo έχει ανεβάσει κι άλλο σε ταχυδύναμη και τα πολλαπλά σερί. Ο Cotto έχει βελτιώσει την τεχνική του με τον Freddy Roach, απλά πιστεύω ο Canelo είναι πιο φορμαρισμένος από ποτέ γι’αυτό είναι φαβορί".

Χρήστος Μπάρδας: "Αμφίρροπη μάχη αλλά θα πάω κόντρα στο ρέμα και θα πω Cotto. Πιο έμπειρος, νομίζω μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Canelo είναι σχετικά αργός".

Κίμωνας Οζζ: " Φαβορί ο Canelo με ξεκάθαρο προβάδισμα λόγω ποικιλίας χτυπημάτων αλλά και ηλικίας. Η λογική λέει πως είναι ανθεκτικό κορμί, μπορεί να παίξει εξίσου καλά κοντά και σε απόσταση εν αντιθέσει με τον Cotto που θα ψάξει το κοντινό παιχνίδι και τα κλασικά του κροσέ. Ο Μεξικανός έχει καλύτερους συνδυασμούς, περισσότερα σερί και φυσικά ακόμα και το ίδιο το Promotion θέλει νικητή τον Alvarez. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Θα πρέπει πάντως να έχει υπομονή στο παιχνίδι του και να μην μπει να σκοτώσει τον Cotto όπως έκανε με τον Floyd γιατί μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων".

Μάνος Ναβροζίδης: "Χωρίς πολλά πολλά θα ποντάρω στη νίκη του Canelo με ΚΟ στον 10γύρο. Ο Μεξικανός είναι καλύτερος μποξέρ από τον Miguel Cotto και ο Miguel Cotto δεν είναι καλύτερος από τον Mayweather για να… διδάξει τον πιο άπειρο Saul, άρα ο Alvarez θα ξεσπάσει άνετα πάνω του".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΣΟΚ για Rousey! Η μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικό: Ο Pacquiao ξόδεψε 200.000 ευρώ σε μικροεπιχειρήσεις της Ελλάδος για να τις στηρίξει!

Παγκόσμιο τρολάρισμα για την ήττα της Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ