MMA

Τέσσερα "τέρατα" των μικτών πολεμικών τεχνών

Τέσσερα "τέρατα" των μικτών πολεμικών τεχνών

Με αφορμή την απόφαση τουMartyn Ford να στραφεί στις μικτές πολεμικές τέχνες ας δούμε Τέσσερα "τέρατα" των μικτών πολεμικών τεχνών που μπήκαν παλαιότερα στο κλουβί.

Με αφορμή την απόφαση του Martyn Ford να στραφεί στις μικτές πολεμικές τέχνες, ας δούμε τέσσερις μεγαλόσωμους μαχητές που μπήκαν στο κλουβί κατά το παρελθόν.

Hong-Man Choi

O Kορεάτης αποκαλείται στην χώρα του Κολοσσός και όχι άδικα. Έχει παίξει σε διάφορα στυλ όπως Kickboxing και MMA ενώ είναι και παλαιστής. Ο συγκεκριμένος μαχητής υποφέρει από μεγαλακρία.

Είναι μία ασθένεια που τα άκρα του σώματος σου δεν σταματάνε να μεγαλώνουν. Έχει ύψους 2.17 και ζυγίζει 165 κιλά. Μάλιστα λόγω του παρουσιαστικού του κατάφερε να κλείσει δουλειές ακόμα και στην τηλεόραση.

Το 2008 τον κάλεσαν στον στρατό ωστόσο απαλλάχθηκε λόγω της ασθένειας του αλλά και ενός όγκου στον εγκέφαλο που του προκαλούσε προβλήματα ορατότητας.

Giant Silva

Ένας από τους πιο γνωστούς γίγαντες του χώρου με ύψος 2.18 και βάρος 174 κιλών. Αρχικά ήταν μπασκετμπολίστας και μάλιστα έπαιζε στην Εθνική ομάδα της χώρας του στην Βραζιλία. Το 2003 αποφάσισε να κάνει το ντεμπούτο του στις MMA.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό καθώς τεχνικά ο γιγαντόσωμος άντρας υστερούσε. Μετά από τον αγώνα του τα παράτησε και επέστρεψε στο WWE.

Akebono

Ο γνωστός sumo fighter είχε ύψος δύο μέτρα και ζύγιζε 224 κιλά. Ο Χαβανέζος έγινε ο πρώτος μη Ιάπωνας που πήρε το πρωτάθλημα Σούμο. Οι μάχες του με τον Takanohana και τον Wakanohana αύξησαν την δημοφιλία του. Όταν υπήρξαν οικονομικά προβλήματα αναγκάστηκε να μεταπηδήσει σε ΜΜΑ και Κ-1.

Alexander Lungu

Ο Ρουμάνος είναι πολύ γνωστός στην χώρα του. Είναι πυγμάχος και judo fighter που έχει παίξει ΜΜΑ. Ζυγίζει 170 κιλά και ύψος 1.82. Στις μικτές πολεμικές τέχνες έχει κάνει 10 νίκες σε 15 παιχνίδι. Έκανε το ντεμπούτο του το 2005 απέναντι στον James Thompson τον οποίο έριξε νοκ άουτ!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Alexandra Albu είναι το καλύτερο MMA αξιοθέατο στο Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ