MMA

Τα τέσσερα μεγαλύτερα pay per view στην ιστορία των μαχητικών

Τα τέσσερα μεγαλύτερα pay per view στην ιστορία των μαχητικών

Αυτά είναι οι τέσσερις μάχες που έχουν "ξεπουλήσει" συνολικά σε πυγμαχία και MMA, με το ματς του Conor McGregor με τον Khabib Nurmagomedov να είναι στην τέταρτη θέση.

Χθες (12/10) σας ενημερώσαμε για το ρεκόρ που έσπασε η αναμέτρηση του Conor McGregor με τον Khabib Nurmagomedov στο UFC 229.

Σήμερα θα δούμε τις τέσσερις μάχες που έχουν "ξεπουλήσει" συνολικά σε πυγμαχία και MMA, με το ματς του Ιρλανδού με τον Eagle να είναι στην τέταρτη θέση.

Mayweather vs Pacquiao 4.6 εκατομμύρια

Ο αγώνας έγινε τον Μάιο του 2015 στην MGM Arena με νικητή τον Mayweather. Είναι μία θρυλική αναμέτρηση για την πυγμαχία αυτή, καθώς ο αγώνας του με τον Manny Pacquiao πήρε αρκετά χρόνια διαπραγματεύσεων για να κλείσει.

Τώρα είμαστε προ των πυλών για την ρεβάνς και αίσθηση μας είναι πως αυτά τα νούμερα δύσκολα θα ξαναγίνουν.

Mayweather vs McGregor 4.3εκατομμύρια

Αναμέτρηση- "σταθμός" για τα μαχητικά το καλοκαίρι του 2017 και όχι τόσο για το ενδιαφέρον του στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Mayweather πήρε μία νίκη στο ρελαντί, ωστόσο το pre- fight άφησε εποχή με τον McGregor να δίνει πραγματικό σόου και να εκτοξεύει τα νούμερα. Πολλοί μιλούν για ρεβάνς αλλά μοιάζει απίθανο προς το παρόν το σενάριο.

Mayweather vs De La Hoya 2.5 εκατομμύρια

Ένα πραγματικό ντέρμπι που πήγε με πλειοψηφική απόφαση στον Mayweather το 2007. Ο Mayweather είχε ρεκόρ 37-0 και αντιμετώπιζε τον Oscar De La Hoya.Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο και μέχρι πρόσφατα το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην ιστορία της πυγμαχίας βάσει pay per view.

Nurmagomedov vs McGregor 2.4 εκατομμύρια

Το μεγάλο ματς που απολαύσαμε την προηγούμενη Κυριακή είναι τέταρτο στην λίστα και δικαίως. Μπόλικη δουλειά έκανε πριν το παιχνίδι ο McGregor και την υπόλοιπη ανέλαβε στο κλουβί ο Nurmagomedov που πέτυχε μία άνετη νίκη. Το αποτέλεσμα φαίνεται στα νούμερα και στις τσέπες των αθλητών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Alexandra Albu είναι το καλύτερο MMA αξιοθέατο στο Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ