MMA

"Τα λεφτά δεν θα κρατήσουν μακριά τον Conor από το UFC"

"Τα λεφτά δεν θα κρατήσουν μακριά τον Conor από το UFC"

Με τις φήμες ότι ο Conor Mcgregor δεν πρόκειται να επιστρέψειστο UFC μετά τον αγώνα με τον Mayweather, ο προπονητής του John Cavanagh πήρε θέση για το μέλλον του μαχητή του.

Με τις φήμες ότι ο Conor Mcgregor δεν πρόκειται να επιστρέψει στο UFC μετά τον αγώνα με τον Mayweather, στον οποίο θα βγάλει τουλάχιστον 100.000.000 δολάρια, να επανέρχονται σχεδόν κάθε βδομάδα, ο προπονητής του John Cavanagh πήρε θέση για το μέλλον του #1 μαχητή του.

“Δεν βλέπω γιατί να μην γυρίσει. Σίγουρα τα λεφτά δεν θα ήταν λόγος για να μην ξαναπαίξει ΜΜΑ. Μου το είπε ξεκάθαρα ότι θα επιστρέψουμε στο κλουβί τον Δεκέμβρη. Ελπίζω κάποιος να του προκαλέσει το ενδιαφέρον για να θέλει να τον αντιμετωπίσει.

Δεν είναι τα λεφτά πια το κύριο κίνητρο γι' αυτόν. Θα μπορούσε να βγάλει τα ίδια λεφτά κάνοντας ταινίες και διαφημιστικά. Είναι η πρόκληση. Γιαυτό είναι στο γυμναστήριο με χαμόγελο κάθε μέρα. Αν έφευγε τι θα έκανε με τον ελεύθερο χρόνο του; Θα θέλει να κάνει κάτι που του αρέσει και θα καταλήξει πάλι στο γυμναστήριο. Γιατί αυτό του αρέσει"είπε στην εκπομπή MMA Hour.

Προφανώς ο Cavanagh τον ξέρει καλύτερα από όλους εμάς αλλά εγώ δεν έχω πειστεί ακόμη ότι θα επιστρέψει. Τα λεφτά που θα βγάλει με τον Mayweather δεν πρόκειται να τα δει στο UFC εκτός αν η διοργάνωση κάνει πίσω και του δώσει ποσοστά. Αλλά και ποσοστά να πάρει τα πολλά λεφτά δεν θα είναι το μέρισμα αλλά αν πουληθεί ξανά το UFC που δεν φαίνεται να γίνεται σύντομα και δεν είναι καν σίγουρο ότι θα πιάσει την ίδια τιμή.

Εξάλλου ο ίδιος ο Conor, πριν καν γίνει το αστέρι που είναι σήμερα, έλεγε συχνά ότι στόχος του ήταν να μπει στο άθλημα, να γίνει πλούσιος και να βγει νωρίς. Τέλος, ακόμη και ο κολλητός του μαχητής Gunnar Nelson έχει δηλώσει ότι δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι θα επιστρέψει ο Conor...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ρώσοι χούλιγκανς εκπαιδεύονται στα γυμναστήρια για να κυνηγήσουν τους Άγγλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

O τσιγγάνος πυγμάχος που "τρόλαρε" τους Ναζί και το πλήρωσε με την ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ