MMA

Σχημάτισαν ομάδες κρούσης για να σταματήσουν τους ληστές στην Βραζιλία

Σχημάτισαν ομάδες κρούσης για να σταματήσουν τους ληστές στην Βραζιλία

Για όσους έχουν επισκεφτεί την Βραζιλία και δη το Ρίο αποτελεί έναν μαγευτικό τουριστικό προορισμό που παράλληλα όμως κρύβει κινδύνους. Αυτοί έχουν να κάνουν με τις ομάδες νεαρών που καραδοκούν στις παραλίες και ληστεύουν τον κόσμο δίχως να πάρει χαμπάρι και κάποιες φορές απροκάλυπτα.

Πρόκειται για «καλλιτέχνες» όπως τους αποκαλούν και το φαινόμενο ονομάζεται «arrastao». Όταν η αστυνομία ανήμπορη να προστατεύσει του τουρίστες, σήκωσε τα χέρια ψηλά, τότε ανέλαβαν δράση ομάδες κρούσης από σχολές πολεμικών στην Βραζιλία, κυρίως Jiu Jitsu που προσπάθησαν να προστατέψουν τον κόσμο με πιο χοντρό σκηνικό αυτό που έκανε τον γύρο του κόσμου πριν από ένα μήνα με τους Calrson Gracie να διαλύουν μία ολόκληρη συμμορία σε παραλία του Ρίο.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε στις αρχές του 1990 κι ενώ έχουν υπάρξει θύματα κυρίως από την πλευρά των ομάδων προστασίας, η αστυνομία και τα ΜΜΕ σιγούν για να μην δοθεί έκταση στο θέμα και δυσφημιστεί ο προορισμός. Βέβαια έχουν γίνει αρκετά ντοκιμαντερ για την εγκληματικότητα στην Βραζιλία αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ήταν ικανό να σταματήσει το φαινόμενο. Παραπάνω βλέπετε φωτογραφία από τους Carlson Gracie που χαρακτηρίζονται ήρωες από πολλούς.

Κλείνοντας αξίζει να αναφέρουμε πως ο Vitor Βelfort ήταν ένα από τα μέλη προστασίας που αντιμετώπιζε τους ληστές αφού στα 16 του χρόνια έδειρε οκτώ άτομα και μάλιστα ο αρχηγός της σπείρας ορκιζόταν πως θα τον εκδικηθεί! Η συμμορία ονομαζόταν Pit Boys πήγαινε σε διάφορα πάρτι και πλάκωνε το κόσμο, όμως με τα χρόνια εξαφανίστηκαν τα περιστατικά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oι πιο σέξι MMA μαχήτριες σε ένα βίντεο πυρηνική βόμβα (BINTEO)

Γδύνεται η Celeste, σεισμός στα social media (ΦΩΤΟ)

Η πορνοστάρ Kleio Valentien που θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ