MMA

Στην COSMOTE TV τα ματς της χρονιάς σε μποξ και ΜΜΑ

Conor McGregor fights Nate Diaz during their welterweight mixed martial arts bout at UFC 202 on Saturday, Aug. 20, 2016, in Las Vegas. McGregor won by split decision. (AP Photo/Isaac Brekken)
Conor McGregor fights Nate Diaz during their welterweight mixed martial arts bout at UFC 202 on Saturday, Aug. 20, 2016, in Las Vegas. McGregor won by split decision. (AP Photo/Isaac Brekken) AP

Στην COSMOTE TV θα προβληθούν τα ματς της χρονιάς σε ΜΜΑ και επαγγελματική πυγμαχία. Πότε και πώς θα δείτε Nate Diaz vs. Jorge Masvidal και Canelo vs. Kovalev.

Έγινε γνωστό το τηλεοπτικό πρόγραμμα της COSMOTE TV και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις σπουδαίες αναμετρήσεις του Σαββάτου σε UFC 244 και επαγγελματική πυγμαχία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (3 Νοεμβρίου), λοιπόν, στο COSMOTE SPORT 8 HD της δορυφορικής πλατφόρμας θα προβάλει ζωντανά το UFC από τις 04:00 έως τις 08:00. To UFC 244 και συγκεκριμένα το Nate Diaz vs. Jorge Masvidal θα παίξει στην ελληνική τηλεόραση.

Πάμε, τώρα, και στο Canelo vs. Kovalev και πώς θα το δείξει η COSMOTE TV. Στο COSMOTE SPORT 7 HD από τις 05:00 θα δούμε και το co main event της βραδιάς, ενώ στις 07:15 θα ολοκληρωθεί η LIVE μετάδοση με το ματς του main event.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ