MMA

Στελλίου: "Αν περάσει ο πρώτος γύρος θα κερδίσει ο Cerrone τον McGregor"

Στελλίου: "Αν περάσει ο πρώτος γύρος θα κερδίσει ο Cerrone τον McGregor"

Οι τοπ Έλληνες μαχητές προβλέπουν την μεγάλη αναμέτρηση του Conor McGregor με τον Donald Cerrone. Την Κυριακή τα ξημερώματα οι Έλληνες φανς θα έχουν την δυνατότητα να δουν το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς μεταξύ του Notorious και του Cowboy.

Η Χριστίνα Χάρις Στελλίου έχει νιώσει την πίεση και την ένταση μίας αναμέτρησης μέσα στο κλουβί. Προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όπου κατάφερε να βελτιώσει το ρεκόρ της με πέντε σερί νίκες (6-3).

Η αθλήτρια του Σπάρτακου Νίκαιας βλέπει πιθανό νικητή τον Cerrone:

"Πιστεύω ότι θα είναι ένα θεαματικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο αθλητές φημίζονται για την ικανότητα τους να προσφέρουν θέαμα. Ο Cerrone σε αντίθεση με τον McGregor έχει αργό ξεκίνημα και ο πρώτος γύρος για εκείνον είναι αναγνωριστικός. Θέλω να πιστεύω πως θα περάσει ο πρώτος γύρος και θα κερδίσει ο Cerrone.

Θα παρασύρει τον McGregor στον ρυθμό του και θα ήθελα να τον δω να κερδίζει στο έδαφος. Ο McGregor έχει αλλάξει σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του, αλλά δεν παύει να απέχει πολύ καιρό. Πιστεύω η αποχή θα παίξει και πάλι σημαντικό ρόλο", καταλήγει η Στελλίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκόσμιου thai (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ