MMA

Σταύρος Εξακουστίδης: "Είναι ευκαιρία για όλους μας το σεμινάριο"

Σταύρος Εξακουστίδης: "Είναι ευκαιρία για όλους μας το σεμινάριο"

Ο ο Σταύρος Εξακουστίδης θα δώσει το παρών στο μεγάλο σεμινάριο του Nick Hemmers στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Legacy Fight Club, στις 24 Φεβρουαρίου.

Μία σπουδαία ευκαιρία όπως ανακοινώσαμε παίρνει ο Σταύρος Εξακουστίδης στην Ιαπωνία για την ζώνη του Κ-1 ωστόσο ένα μήνα πριν θα δώσει το παρών στο μεγάλο σεμινάριο του Nick Hemmers στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Legacy Fight Club, στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο Hemmers μαζί με τον Carlo Dekkers θα διεξάγουν ένα από τα πιο μεγάλα σεμινάρια που έχουν γίνει ποτέ στην χώρα μας και αφορούν το ολλανδικό kickboxing. Ο Εξακουστίδης θα είναι ένα από τα τοπ ονόματα που θα βρεθεί εκεί και μιλάει για την απόφαση του να λάβει μέρος στο σεμινάριο.

"Το Hemmers Gym στην Ολλανδία είναι ένα από τα πιο γνωστά και έχει αναδείξει αθλητές που πρωταγωνιστούν αυτή την στιγμή στις καλύτερες διοργανώσεις του κόσμου.

Ο Nick Hemmers έχει δώσει την ευκαιρία για το Glory και στον Γιάννη Στοφορίδη οπότε όταν λέμε ότι περνάει ο λόγος του σε τέτοιες διοργανώσεις δεν χρειάζεται να συζητήσουμε για κάτι άλλο", αναφέρει ο Nirvana που μοιάζει "φτιαγμένος" για το σεμινάριο ενώ εκθειάζει στην συνέχεια τον Θανάση Κίλα για την απόφαση του να κάνει το σεμινάριο.

"Ο Θανάσης Κιλας ήταν ένας από τους καλύτερους αθλητές και πλέον ένας από τους νέους καλύτερους προπονητές με ανοιχτό μυαλό που θέλει να ανοίξει πόρτες με ένα από τα καλύτερα σχολεία της Ολλανδίας και να πάρει πράγματα, δίνοντας την ευκαιρία και σε εμάς να γνωρίσουμε και να μας γνωρίσουν ξένοι προπονητές.

Γιατίπάντα ένας προπονητής-manager θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του έναν καλό αθλητή έστω και σαν αναπληρωματικό οπότε ποτέ δεν ξέρεις, ποιοι μπορεί να σε δουν και να σε προτείνουν".

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε όλο και περισσότερους προπονητές να οργανώνουν σπουδαία σεμινάρια σαν κι αυτό. Ο Εξακουστίδης βλέπει με πολύ θετικό μάτι αυτές τις κινήσεις.

"Ολες αυτές οι ενέργειες που γίνονται από προπονητές αλλά και παράγοντες πρέπει να στηρίζονται και είναι μια μεγάλη πόρτα για όλους τους νέους αθλητές αλλά και προπονητές", καταλήγει.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στις 21 Μαρτίου ο Εξακουστίδης ταξιδεύει στην Ιαπωνία για το μεγαλύτερο τουρνουά της καριέρας του. Τέλος ο δυναμικός αθλητής ευχαρίστησε και τον Αιμίλιο Γιαγτζόγλου και την QNT που στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών και είναι αρωγός για τέτοια σεμινάρια.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Viktoriya Moiseyenko: Το πιο "καυτό" κορίτσι του ουκρανικού ταεκβοντό (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ