"Σκοτεινό" fight club με ορφανά παιδιά στην Κίνα διοργανώνει αγώνες ΜΜΑ

Το κινέζικο promotion υιοθετεί ορφανά παιδιά, τα οποία εκπαιδεύει στις μικτές πολεμικές τέχνες και τα βάζει σε αγώνες. Το συγκεκριμένο fight club έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας.

Το κινέζικο promotion είναι νόμιμο, και υιοθετεί ορφανά παιδιά, τα οποία εκπαιδεύει στις μικτές πολεμικές τέχνες και τα βάζει σε αγώνες.

Το συγκεκριμένο fight club έχει μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για να διαπιστωθεί αν τηρεί όλες τις προϋποθέσεις λειτουργίας. Πρόκειται για 12χρονα παιδιά που παλεύουν μπροστά σε κοινό που πληρώνει αδρά για να τα παρακολουθήσει.

Περίπου 400 παιδιά και έφηβοι έχουν μπει στο club, τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας, που οι γονείς τους δεν μπόρεσαν να τα συντηρήσουν.

"Κάποια από αυτά είναι ορφανά και κάποια δεν μπόρεσε να τα μεγαλώσει η οικογένεια τους", λέει ένα μέλος του fight club. Mάλιστα έως τώρα υπάρχει έγκριση από την κυβέρνηση της Κίνας. Οι ενστάσεις προέρχονται από τους ντόπιους επιθεωρητές, που ερευνούν την υπόθεση.

Ένα νεαρό 14χρονο παιδί, ο Xiao Wu υποστηρίζει πως η ζωή στο Club είναι καλύτερη απ' ότι ήταν στο σπίτι. Στόχος του είναι να μοιάσει στον Conor McGregor, όπως λέει."Έχουμε τα πάντα εδώ. Τροφή, ρούχα και ένα μέρος να μείνουμε. Το φαγητό είναι πολύ καλύτερο απ' ότι ήταν στο σπίτι μου. Έχουμε κρέας, αυγά. Στο σπίτι τρώγαμε μόνο πατάτες".

Πολλά παιδιά πίσω στην πόλη ή στο χωριό τους θα μπορούσαν να είναι γκάνγκστερ ή να εκτρέφουν γουρούνια που είναι το πιο συχνό επάγγελμα για τους νέους. Εκείνοι όμως προτιμούν να σηκώνονται το πρωί, να κάνουν προπόνηση, κρατώντας ζωντανό το όνειρο, πως μία μέρα μπορούν να γίνουν πρωταθλητές.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ) 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Daily Stormer: Τι διάβασα στο Νο1 νεοναζιστικό site του κόσμου

Μια βουτιά στον μεγαλύτερο οχετό μίσους (*Ακολουθούν αναγκαστικά σκληροί χαρακτηρισμοί και εικονες).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24