MMA

"Σκληρό πόκερ" για τον επόμενο αντίπαλο του Joshua: Wilder, Usyk και Klitshcko στο κάδρο

"Σκληρό πόκερ" για τον επόμενο αντίπαλο του Joshua: Wilder, Usyk και Klitshcko στο κάδρο

Ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Joshua; Οι τρεις υποψήφιοι και τι ισχύει με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο του Anthony Joshua στις 13 Απριλίου στο Λονδίνο. Ο Βρετανός είναι δεδομένο πως εκείνη την ημερομηνία θα αγωνιστεί και τα σενάρια έχουν πάρει φωτιά.

Για πρώτη φορά η περίπτωση του Deontay Wilder μοιάζει πιο πιθανή από αυτές των Usyk και Klitschko που ακούγονται έντονα.

Η πλευρά του Joshua θα ήθελε να χάσει ο Wilder από τον Fury για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με πλεονέκτημα και να κλείσει το παιχνίδι με την μερίδα του λέοντος στο οικονομικό να είναι του Joshua και τον Wilder να παίρνει ένα "ξεροκόμματο". Υπάρχει και η πιο μικρή περίπτωση να παίξει ο Joshua με τον Fury αλλά αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Όσον αφορά τον Usyk ο μάνατζερ τουEgis Klimas το απέκλεισε να γίνει σύντομα καθώς ο Ουκρανός δεν είναι έτοιμος. Λογική παραδοχή μια και πρέπει να δουλέψει τα κιλά του σε μεγαλύτερη κατηγορία με ένα-δύο παιχνίδια εύκολα.

Όσον αφορά το τρελό σενάριο του comeback που αφορά τονKlitschko, στηρίζεται στο γεγονός πως στο πρώτο παιχνίδι έγινε πάταγος και ο Ουκρανός παρά λίγο να κερδίσει τον Joshua. Την ρεβάνς την θέλει ο κόσμος και φυσικά κάθε λογικός matchmaker ωστόσο οKlitschko δεν φαίνεται να έχει διάθεση να επιστρέψει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Σοκαριστικός θάνατος Ιταλού thai fighter μετά από νοκ άουτ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ