MMA

Scholes παικτάρα και πυγμαχάρα!

Scholes παικτάρα και πυγμαχάρα!

H Manchester United είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ το 2003 στο πλαίσιο της προετοιμασίας και ο Paul Scholes αποφάσισε να σταματήσει για λίγο τις ποδοσφαιρικές προπονήσεις και "έπιασε" την πυγμαχία.

Ήταν καλοκαίρι του 2003 και η Manchester United μ'ένα από τα καλύτερα σύνολα ως προς το έμψυχο δυναμικό της είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ένας από τους θρύλους της αρμάδας του Sir Alex Ferguson απαθανατίστηκε από τις φωτογραφικές μηχανές να... κόβει τη μπάλα και ν'αρχίζει την πυγμαχία.

Ο λόγος για τον άσο του αγγλικού ποδοσφαίρου στη μεσαία γραμμή του γηπέδου τον κοκκινομάλλη Paul Scholes. Ο δυναμικός μέσος που μεσουρανούσε στα γήπεδα και έγινε γνωστός χάρη στις σουτάρες και το δυναμικό του παιχνίδι βρέθηκε σε κλειστό γυμναστήριο της Nike να κάνει στοχάκια παίρνοντας μάλιστα και... άγριο βλέμμα.

Δυστυχώς και παρά την αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε σχετικό βίντεο, αλλά φωτογραφίες υπάρχουν και αποδεικνύουν αυτό που όλοι ξέρουμε. Ποιο; Πώς αστέρες άλλων αθλημάτων γουστάρουν να φοράνε γάντια. Μερικά παραδείγματα ο Carmelo Anthony του NBA και των New York Knicks, ο Wayne Rooney, o Carlos Tevez και άλλοι πολλοί.

Επίσης χαρακτηριστικό παράδειγμα που ποδοσφαιριστές προπονούνται και στην πυγμαχία είναι αυτό με τον αρχηγό της Liverpool Jordan Henderson ο οποίος στο πλαίσιο της αποθεραπείας του από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό είχε στο ασκησεολόγιο του και πυγμαχία. Παρέα μαζί του στην προπόνηση και ο Flanagan.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πέντε κορίτσια των ΜΜΑ που σε προκαλούν (ΦΩΤΟ)

Στιγμές καλπάζουσας φαντασίας πριν τους αγώνες από την σέξι Gina Carano (ΦΩΤΟ)

H σέξι Ciara ξέρει να πυγμαχεί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ