MMA

Σάλος στη Ρωσία με επαγγελματία πυγμάχο να ρίχνει νοκ άουτ σε ερασιτέχνη

Σάλος στη Ρωσία με επαγγελματία πυγμάχο να ρίχνει νοκ άουτ σε ερασιτέχνη

Ο Jalolov είναι πυγμάχος με έξι αγώνες επαγγελματικούς και συνάντησε τον ερασιτέχνη Torrez στο AIBA Worlds. Ο Ουζμπέκος έριξε στο καναβάτσο με ένα βαρύ νοκ άουτ τον αντίπαλό του και το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Ο Bakhodir Jalolov είναι επαγγελματίας πυγμάχος με έξι αγώνες επαγγελματικούς και συνάντησε τον ερασιτέχνη Richard Torrez στο AIBA Worlds.

Ο Ουζμπέκος έριξε στο καναβάτσο με ένα πολύ βαρύ νοκ άουτ τον αντίπαλό του και το αποτέλεσμα ήταν να ξεσηκωθεί ο κόσμος με την απόφαση να γίνει αυτό το match up.

O πρώην πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίαςJosé Sulaimán που αντιτίθεται στην ιδέα να αγωνίζονται επαγγελματίες σε αγώνες της AIBA λέει σχετικά.

"Είναι βάρβαρο και εγκληματικό να επιτρέπεται να παίζει ένας επαγγελματίας πυγμάχος με ένα πιο μικρόσωμο 20χρονο ερασιτέχνη. Ο Jalolov έχει σε 11 μέρες νέο επαγγελματικό αγώνα".

Η αντίδραση του Sulaiman δεν ήταν η μοναδική καθώς και στους πυγμαχικούς φανς υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, ενώ ζητούσαν να βάλουν τον Jalolov να παίξει με τον Deontay Wilder ως εκδίκηση!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το σκληρό νοκ άουτ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ