MMA

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!

Ο Ρώσος MMAer, Sergei Kharitonov στις αρχές του μήνα επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό πλησιάζοντας ανθρώπους που βήχουν, προκειμένου να αποδείξει πως δεν υπάρχει!

Ο Sergei Kharitonov είναι ένας έμπειρος μαχητής που έχει ρεκόρ 30 νικών με 20 νοκ άουτ στις MMA. Τον τελευταίο καιρό έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις απόψεις του περί κορονοϊόυ.

Τονίζει μάλιστα σε δηλώσεις του πως οι κυβερνήσεις και οι γιατροί γελούν με το γεγονός πως έχουν βάλει τον κόσμο να φοράει μάσκες και μας βλέπουν σαν κλοουνς. Ο Kharitonov στις αρχές του μήνα μάλιστα επεδίωξε να κολλήσει τον συγκεκριμένο ιό πλησιάζοντας ανθρώπους που βήχουν!

"Θα σας πω την αλήθεια πως όταν ήμουν στην Μόσχα πήγαινα συνέχεια σε μέρη που έβηχαν. Ήθελα να δω αν θα κολλήσω τον ιό και πως είναι. Δυστυχώς δεν τον κόλλησα και φαίνεται πως το ανοσοποιητικό μου σύστημα δουλεύει".

Να τονίσουμε πως ο Kharitonov δεν είναι ο μοναδικός μαχητής που έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του περί ύπαρξης του ιού αφού και ο Terence Crawford στην αρχή της καραντίνας είχε αμφισβητήσει το γεγονός..

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλητής των MMA καταστρέφει bodybuilder σε αγώνα στο πολωνικό M-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ