MMA

Ruiz Jr. vs. Joshua: Πληρωμή μαμούθ στον Άγγλο για τη ρεβάνς

Andy Ruiz, right, and Anthony Joshua exchange punches during the seventh round of a heavyweight championship boxing match Saturday, June 1, 2019, in New York. Ruiz won in the seventh round. (AP Photo/Frank Franklin II)
Andy Ruiz, right, and Anthony Joshua exchange punches during the seventh round of a heavyweight championship boxing match Saturday, June 1, 2019, in New York. Ruiz won in the seventh round. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Πολλά εκατομμύρια θα βάλουν στην τράπεζα Joshua και Ruiz για τη ρεβάνς τους. Απίστευτο το ποσό που θα πάρει ο Άγγλος για το δεύτερο ματς.

Συγκλονιστικά μεγάλη θα είναι η πληρωμή που θα λάβει ο Anthony Joshua για τη ρεβάνς με τον Andy Ruiz Jr. στην Σαουδική Αραβία στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, λοιπόν, ο Άγγλος μποξέρ θα γίνει πλουσιότερος κατά 69 εκατ. ευρώ! Το ποσό είναι γιγάντιο αν αναλογιστεί κανείς ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Anthony Joshua ηττήθηκε με ΚΟ.

Όσον αφορά στον Andy Ruiz, η δική του πληρωμή δεν συγκρίνεται με αυτή του Joshua, αλλά και πάλι θα πληρωθεί με χρήματα που του φτάνουν για να ζήσει άνετα στο υπόλοιπο της ζωής του. Τα ρεπορτάζ τονίζουν ότι στο πρώτο ματς ο Μεξικανός είχε γίνει πλουσιότερος κατά 6 εκατ. δολάρια, τώρα ο Ruiz Jr. θα βάλει στην τράπεζα 15 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης "έφτιαξε" φανέλα για τον Roy Jones Jr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ