MMA

Robert Alan "Bob" Wall: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται πως "ξάπλωσε" τον Bruce Lee

Robert Alan "Bob" Wall: Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται πως "ξάπλωσε" τον Bruce Lee

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο συγκεκριμένος άντρας θα τον βρείτε σε πολλές ταινίες του Bruce Lee, όπως το Enter the Dragon στον ρόλο του κακού Ο' Ηara.

ΟRobert Alan ‘Bob’ Wall(μαύρη ζώνη - εννέα νταν) σε παλαιότερη συνέντευξη του περιγράφει την πρώτη γνωριμία που είχε με τον θρύλο του Κουνγκ Φου, ενώ αποκαλύπτει πως έριξε κάτω με ένα χαστούκι τον Lee!

"Tον συνάντησα πρώτη φορά το 1962. Ήμουν σε ένα ρεστοράν στην China Town με τον φίλο μου Bob Οzman. Υπήρχε ένας άντρας εκεί που μιλούσε για το πόσο θανατηφόρο ήταν το Kung Fu και πως το Καράτε δεν ήταν τίποτα μπροστά του.

Φώναξε μερικούς Καρατέκα και τους είπε πως θα τους αποδείξει πως η τέχνη τους δεν δουλεύει. Ζήτησε από τρεις άντρες να τον χτυπήσουν στο χέρι και στην συνέχεια εκείνος με την σειρά τους θα τους χτυπούσε, σπάζοντας τα χέρια τους! Οι τρεις άντρες δεν δέχτηκαν φυσικά και έφυγαν.

Τότε σηκώθηκα εγώ και του είπα πως μπορεί να χτυπήσει εμένα. Τον πλησίασα και με χτύπησε αρκετές φορές στο χέρι. Τότε τον χαστούκισα στο πρόσωπο και του είπα να αναμετρηθούμε. Έπεσε κάτω και μου είπε πως δεν ήθελε να τσακωθεί μαζί μου. Τότε μίλησα με τον φίλο μου και μου είπε να μην το συνεχίσω γιατί υπήρχαν πολλοί Κινέζοι εκεί και θα είχαμε προβλήματα.

Έτσι αποφασίσαμε να φύγουμε και τότε διαπίστωσα πως εκείνος μας ακολουθεί. Γύρισα και τον είδα χαρούμενο και τότε μου συστήθηκε ως Bruce Lee".

Aξίζει να σημειώσουμε πως οι σκηνές του O' Hara με τον Bruce Lee στην ταινία περιλάμβαναν αληθινά χτυπήματα ενώ ο πρώτος χρειάστηκε να πέσει αρκετές φορές πάνω σε γυαλιά για να τελειοποιήσουν μία από τις σκηνές.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στηνφυλακήβαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ