MMA

Πρωταθλήτρια του UFC μένει σε υπόγειο και βγάζει με το ζόρι 1.000 δολάρια

Πρωταθλήτρια του UFC μένει σε υπόγειο και βγάζει με το ζόρι 1.000 δολάρια

Μπορεί με 1.000 δολάρια να θεωρεί κάποιος ότι μπορεί μία γυναίκα να ζήσει στις ΗΠΑ ωστόσο μερικές φορές, δεν είναι αρκετό για να επιβιώσεις. Πόσο μάλλον όταν χρειάζεσαι λεφτά για την προετοιμασία και τη διατροφή σου.

Η πρωταθλήτρια της νεοσύστατης flyweight κατηγορίας του UFC Νicco Montano, μένει σε ένα σκοτεινό υπόγειο μέχρι σήμερα, ακόμα και μετά την κατάκτηση του τίτλου επί της Roxanne Modafferi.

Μιλώντας στο ESPN αναφέρθηκε στην μάχη που δίνει για την επιβίωση της και όχι τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι. "Ζω με τον φίλο μου σε ένα υπόγειο που μπάζει νερά από παντού. Το ταβάνι είναι χαμηλό και περπατάμε σκυφτοί!

Πρέπει να βγάζουμε με το ζόρι 1.000 δολάρια τον μήνα αλλά αυτά δεν είναι στάνταρ αφού τα personal που κάνουμε δεν είναι σταθερά",ανέφερε η πρωταθλήτρια και όπως λέει το ρεπορτάζ συνεχίζουν να ζουν αυτή την δύσκολη κατάσταση ακόμα και μετά την κατάκτηση του τίτλου, καθώς τα χρήματα που κέρδισε δεν φαίνονται αρκετά για να νοικιάσει έναν νέο χώρο και να στεγαστεί.

Η Nicco ουσιαστικά έκανε έκκληση για βοήθεια δείχνοντας πως δεν υπάρχει μόνο η γκλάμουρ πλευρά του αθλητισμού αλλά και οι πραγματικοί μαχητές της ζωής.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

Σοκκαι δέος:Ηκαυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ