MMA

Πρώην πρωταθλητής του GLORY: Όνειρο μου να παίξω με Ζαμπίδη στο Κ-1

Πρώην πρωταθλητής του GLORY: Όνειρο μου να παίξω με Ζαμπίδη στο Κ-1

Ένας ακόμη τοπ μαχητής του kickboxing εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τα χρόνια που έπαιζε στην κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος. (VIDEO)

Ο Joseph Vdata-altellini κέρδισε τον τίτλο του GLORY το 2014 κόντρα στονMarc de Bonte και μετά τον αγώνα άρχισε να έχει πονοκέφαλο δυνατό αλλά μπήκε στο αεροπλάνο για τον Καναδά ενώ δεν έπρεπε. Εκεί αντιμετώπισε τα σκληρά συμπτώματα της διάσεισης (σύνδρομο μετα-διάσεισης) με τρομερό πονοκέφαλο και ζαλάδες.

Έμεινε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για 3 βδομάδες όπου δεν μπορούσε να δει το κόκκινο φωτάκι στον φορτιστή του κινητού χωρίς να τον πιάσει πονοκέφαλος, παίρνοντας βουνό από παυσίπονα. Ένα χρόνο μετά αποσύρθηκε τελείως από την ενεργό δράση, αφήνοντας τον τίτλο. Σε όλη την καριέρα είχε μόνο μια ήττα με ΚΟ και γενικά λίγους αγώνες συνολικά.

Τα παραπάνω τα εξιστόρησε ο ίδιος στο podcast του Joe Rogan όπου μίλησε και για όταν ήταν μικρότερος και παρακολουθούσε το Κ-1 και ονειρευόταν να αντιμετωπίσει μια μέρα μαχητές σαν τον Μιχάλη Ζαμπίδη (στο 52.56).

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Alzbetka Oveckova: Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε και απόλυτο θηλυκό (ΦΩΤΟ)

Aπίστευτη ατάκα Chonnen σε Ortiz:Ο μόνος άνθρωπος που έκανε καριέρα με το στόμα είναι η πρώην σου!

Σοκαριστικό βίντεο: 38χρονος σκότωσε με μια γροθιά πατέρα επτά παιδιών (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ