MMA

Προτάσσουν γάντια για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Προτάσσουν γάντια για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Μιχάλης Αρναούτης και Κώνσταντινος Βετίμης μιλούν για το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Διαβάστε ποιος πιστεύουν πως θα κερδίσει.

Το σαββατιάτικο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού μονοπωλεί το ενδιαφέρον της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ! Το fightsports.grπου πάντα... κρύβει μία αγάπη για το ποδόσφαιρο επέλεξε δύο μποξέρ, φίλους των δύο ομάδων και σ'έναν.. άτυπο - οπαδικό πυγμαχι

Τα "κιτρινόμαυρα" δεν θα μπορούσε να φορέσει άλλως εκτός από τον θρυλικό Μιχάλη Αρναούτη. Ο "Mighty Mike" πριν γίνει γνωστός και πρωταθλητής στις ΗΠΑ είχε υπηρετήσει την Ένωση σαν πυγμάχος της για πολλά χρόνια και μάλιστα με πολλές επιτυχίες.

Στην αντίπερα όχθη και με τα "ερυθρόλευκα" γάντια του οΚωνσταντίνος Βετίμης που είναι ένθερμος υποστηρικτής του Ολυμπιακού και αθλητής που έχει σπουδαίο μαχητικό παρελθόν στην πλάτη του. Ο ίδιος έκανε τις προβλέψεις για το ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να παραλληλίσει τον "Θρύλο" μ'έναν σπουδαίο μποξέρ του παρελθόντος.

Αρχικά ο Μιχάλης Αρναούτης ερωτηθείς για την πρόβλεψη του ως προς το τελικό αποτέλεσμα του "Καραϊσκάκης" έδωσε ως ξεκάθαρη νικήτρια της ΑΕΚ:

"Θα κερδίσουμε το Σάββατο! Το ντέρμπι είναι ντέρμπι και μπαίνεις μόνο για τη νίκη..."

Στην ίδια ερώτηση ο κ. Βετίμης είπε χαρακτηριστικά:

"Νομίζω μία αναδρομή στα ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ μας λύνει κάθε απορία για το ποιος θα κερδίσει"

Για τον αν μοιάζει με κάποιον πυγμάχο η Ένωση, εάν δηλαδή θυμίζει στον Μιχάλη Αρναούτη κάποιον μποξέρ η ομάδα του ανέφερε:

"Επειδή η ΑΕΚ είναι προσφυγιά και ιδέα στο μυαλό όλων μας, εγώ αγωνίστηκα σε όλη μου την καριέρα με πάθος για να εκπληρώσω τα όνειρά μου με σύμμαχο πάντα τα ιδανικά που διδάχθηκα. Άρα θα παρομοίαζα την ομάδα μου έμενα, αφού από την κοινή μας πορεία διδάχθηκα πολλά".

Ο Κώνσταντινος Βετίμης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό "Mike Tyson" ενώ σε σχετικά ερώτηση που του έγινε θυμήθηκε και ένα περιστατικό που έζησε σαν οπαδός των Πρωταθλητών και του είχε στοιχίσει:

"Ο Ολυμπιακός είναι σαν τον Μοχάμεντ Άλι. Όλοι λένε γι’αυτόν, όλοι τον ζηλεύουν που είναι πάντα πρώτος, αλλά στο τέλος κάνει και χαβαλέ".

"Είχα ζήσει μία πολύ τραγική στιγμή όταν πηγαίναμε στην Έδεσσα το 1996, να δούμε την ομάδα και στην Εθνική οδό σκοτώθηκε ένας φίλος μας, ο Όθωνας από διερχόμενο αυτοκίνητο".

Για το τέλος ρωτήσαμε τον Μιχάλη Αρναούτη για το πως συνηθίζει να παρακολουθεί τα ματς από το γήπεδο ή στο σπίτι με φίλους, ενώ από τον Κωνσταντίνο Βετίμη ζητήσαμε να μας χαρακτηρίσει τον κόσμο της αγαπημένης του ομάδας:

"Εάν είχαμε τη δυνατότητα να πάμε σαν οπαδοί στο Καραϊσκάκη το Σάββατο τότε σίγουρα θα ήμουν μέσα. Όποτε τώρα στο σπίτι με φίλους" είπε ο Μιχάλης Αρναούτης.

Για να ολοκληρώσει ο κ. Βετίμης με τα εξής:

"Κόσμος του Ολυμπιακού μου θυμίζει τον Μάικ Τάισον. Ούτε βήμα πίσω"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλήτρια του Krav Maga τρελαίνει κόσμο στα social media (ΦΩΤΟ)

Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη

Άνοιξαν οι ουρανοί: Γδύθηκε η Felice και έσπειρε πανικό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ