MMA

Προσβολές και διάθεση για πολύ ξύλο στο πρώτο faceoff GSP vs. Bisping!

Προσβολές και διάθεση για πολύ ξύλο στο πρώτο faceoff GSP vs. Bisping!

Το "πληγωμένο" UFC 209 αναζωογονήθηκε με την παρουσία των Michael Bisping και Georges St. Pierre. Προσβολές και διάθεση για πολύ ξύλο στο πρώτο faceoff. (VIDEOS)

Το "πληγωμένο" UFC 209 ( σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ ) αναζωογονήθηκε με την παρουσία των Michael Bisping και Georges St. Pierre. Ο Καναδός επέστρεψε στο "σπίτι του" πιο φορτσάτος από ποτέ αφού για κάθε προσβολή του Άγγλου είχε και μία απάντηση να δώσει.

Ο Bisping άργησε να έρθει στη συνέντευξη Τύπου με τον GSP να μένει μόνος για αρκετή ώρα, μιλώντας με τον Dana και τους δημοσιογράφους.

Όταν τελικά ο Άγγλος εμφανίστηκε το... πάρτι ξεκίνησε. Εννοείται πως ο πρωταθλητής της middleweight πίκαρε τον πρώην champion της welterweight για το μέγεθός του σε σύγκριση μ'εκείνον.

Πράγματι, ο Καναδός φαινόταν πολύ μικρός μπροστά στον Bisping, όπως θα δείτε και παρακάτω στο staredown.

Ο Βρετανός τόνισε στον GSP ότι τον επέλεξε πέφτοντας στην παγίδα να τον υποτιμήσει όπως έκαναν και οι Anderson Silva, Rockhold και Henderson. Από την πλευρά του ο Καναδός απάντησε στον πρωταθλητή λέγοντάς του:

"Πάλι μεθυσμένος είσαι; Μυρίζεις αλκοόλ..."

Όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για να γίνει αυτή η μάχη ο Dana White είπε στον κόσμο πως το ζητούμενο ο αγώνας είναι να γίνει μέσα στον Ιούλιο. PPV διοργανώσεις μέσα στον Ιούλιο το UFC έχει προγραμματισμένες για τις 8 και 29 του μήνα στο UFC 213 και 214 αντίστοιχα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ (Bisping vs. GSP)

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mε τον Bo δεν μπλέκεις...με τον Bo:Δείτε τον να βάζει γάντια και να κλωτσά σάκο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ