MMA

Πουλήθηκαν εισιτήρια αξίας 20.576 ευρώ για το Johsua vs. Klitschko

Πουλήθηκαν εισιτήρια αξίας 20.576 ευρώ για το Johsua vs. Klitschko

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει μείνει για να διασταυρώσουν τις γροθιές τους μπροστά σε 90.000 θεατές οι Anthony Joshua και Wladimir Klitschko. (VIDEO)

Η κορυφαία heavyweight μάχη με πρωταγωνιστές τους δύο χρυσούς ολυμπιονίκες Joshua και Klitschko είναι προ των πυλών με το γήπεδο του "Wembley" να είναι έτοιμο να σημειώσει ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ, καθώς τον αγώνα αναμένεται να παρακολουθήσουν 90.000 θεατές. Φαν οι οποίοι πλήρωσαν... χρυσάφι τα εισιτήρια τους.

Μερικές ημέρες πριν από το παιχνίδι κάποιοι έχοντες τα "μαγικά χαρτάκια" αποφάσισαν να τα πουλήσουν στο διαδίκτυο αξιώνοντας για ένα πακέτο δύο εισιτηρίων ένα ποσό της τάξεως των 35.000 λυρών, δηλαδή κοντά στις 41.000 ευρώ και κάτι που για την ακρίβεια βγαίνει στο άτομο 20.576 ευρώ το εισιτήριο. Τα φθηνότερα εισιτήρια που βγήκαν στο σφυρί έφτασαν τα 200 ευρώ.

Η τιμές αυτές πάντως δεν απέχουν αρκετά από τις κανονικές τιμές που επέβαλε το promotion, καθώς οι άνθρωποι που θα κάτσουν στα VIP και τις θέσεις γύρω γύρω από το ρινγκ πλήρωσαν κάτι παραπάνω από 18.000 ευρώ για το... κομμάτι.

Πανάκριβες τιμές για ένα και μόνο εισιτήριο ενώ σε άλλες χώρες στήνονται ολόκληρα event με αυτά τα χρήματα. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι ο νεαρός Joshua των 18 επαγγελματικών αγώνων θα γίνει πλουσιότερος κατά 60.000.000 δολάρια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος...

ΤΟ PROMO ΤΗΣ SHOWTIME ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗ

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Nikki Bella:Δείτε την σέξι σύζυγο του John Cena από το WWE (ΦΩΤΟ)

Pearl Gonzalez: Δεν έχω μόνο σιλικόνη στο στήθος, αλλά και ταλέντο (ΦΩΤΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ