MMA

Ποιο είναι επιτέλους το περιβόητο Stockton και γιατί ο κόσμος φοβάται αυτό περισσότερο από τους... Diaz!

Ποιο είναι επιτέλους το περιβόητο Stockton και γιατί ο κόσμος φοβάται αυτό περισσότερο από τους... Diaz!

Stockton σημαίνει έγκλημα σύμφωνα με διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης και όχι άδικα. Συμμορίες, όπλα ναρκωτικά αλλά και ανεργία. Τα αδέρφια Diaz φωνάζουν όπου βρεθούν και όπου σταθούν το μέρος της καταγωγής τους. (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημείο αναφοράς όλης της μαχητικής καριέρας των αδερφών Diaz είναι το μέρος στο οποίο γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και συνεχίζουν να ζουν εκεί μέχρι και σήμερα πάρα το γεγονός ότι σε σχέση με τα παιδικά τους χρόνια η ζωή τους έχει αλλάξει. Το Stockton της Καλιφόρνια λοιπόν έχει γίνει πολεμική ιαχή ουκ ολίγες φορές από τον Nick Diaz ο οποίος στη μάχη του με τον Robbie Lawler και άλλους fighters φώναζε: "Stockton matherf***"

Φωνές λοιπόν από τον Nick που εκτός από το "Stockton matherf***" φωνάζει και το "209" που είναι ο ταχυδρομικός κώδικας της περιοχής αυτής και μετά πετάει και ένα... Stockton Slap του οποίου θύματα είναι οι Condit, Lawler και Arile Helwani (σ.σ. ο δημοσιογράφος το είχε δεχτεί λεκτικά από τον Nick και όχι στην πράξη) και φυσικά το youtube διαθέτει και τη συλλογή της συγκεκριμένης κίνησης την οποία σας παρουσιάζουμε παρακάτω. Και μικρός Nate το'χει κάνει κόντρα στον Johnson...

Αρκετά όμως με τους Diaz ας μάθουμε τώρα μερικά πράγματα για το ίδιο το Stockton που 100% είναι μεγαλύτερο φόβητρο από τα δύο αδέρφια. Πατώντας τη λέξη Stockton στο Google, δίπλα απ'αυτή θα σου βγει και η λέξη: crime που σημαίνει έγκλημα. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει η πόλη αυτή κατέχει πρωταθληματικές θέσεις στον τομέα της εγκληματικότητας.

Το Stockton είναι μία περιοχή με πολύ κακή φήμη και το 2012 κατείχε την 10η θέση με τις πιο επικίνδυνες περιοχές στην Αμερική. Όταν πιάνεις "top 10" σε ολόκληρη Ήπειρο τα πράγματα δεν πάνε καλά αυτό εύκολα μπορεί κανείς να το καταλάβει. Το κοντέρ το 2012 έγραφε 1,417 άγρια εγκλήματα σε 100,000 ανθρώπους, περίπου 22 δολοφονίες την ημέρα στην ίδια αναλογία ανθρώπων.

Πέρα από την εγκληματικότητα το Stockton είναι "καταραμένο" και ως προς την ανεργία αφού παρουσιάζει πολύ μεγάλα ποσοστά, ενώ και το μορφωτικό επίπεδο των κατοίκων είναι εξίσου σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Για τη περιοχή έχουν γυριστεί και πολλά ντοκιμαντέρ ως προς τον άγριο τρόπο ζωής και την περίεργη καθημερινότητα.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πολεμικές τέχνες πίσω από τα κάγκελα τωνφυλακώνΚορυδαλλού (BINTEO)

Το νορμάλ πάρτι του Mayweather με γυμνές και δολάρια (ΒΙΝΤΕΟ)

5 καυτές Ελληνίδες που θα ήθελες να δεις στο κλουβί (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ