MMA

Πλασάρης: "Αξίζω να παίζω μόνο στα μεγάλα event"

Πλασάρης: "Αξίζω να παίζω μόνο στα μεγάλα event"

Το GFC επιλέγει στην κάρτα του κάθε είδους μαχητές. Καλούς MMAer, δυναμικούς στράικερ και καλούς τεχνίτες στο έδαφος. Ο Χρήστος Πλασάρης ανήκει σε μία άλλη κατηγορία. (video, φωτογραφίες)

Σε αυτή των 100% μάχιμων που μπορούν μέσα σε μία βραδιά να τα κάνουν όλα. Από εντυπωσιακό ΚΟ μέχρι μία φαντεζί υποταγή.

Στις 13 Μαΐου, στο GFC της Θεσσαλονίκης ήταν αδύνατο να μην παίξει ένας από τους μπροστάρηδες του Armagos Team. Ο Χρήστος Πλασάρης. Τον νεαρό μαχητή το Greek Fighting Championship τον έχει φιλοξενήσει σε μεγάλα ντέρμπι σε αθηναϊκά event και εννοείται πως θα ήταν απίστευτο να μην τον δούμε να παίζει στο εντυπωσιακό όπως αναμένεται σόου στην έδρα του.

Ο Χρήστος Πλασάρης μιλάει στο Fightsports σε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αφορά την καθημερινότητά του σαν επαγγελματίας αθλητής και πόσο σημαντικό είναι για εκείνον που θα έχει στο πλευρό του την οικογένεια και τους φίλους του στις 13 Μαΐου στο "PAOK Sports Arena". Τον ρωτήσαμε επίσης για τις προπονήσεις με τον Φλοριάν Μάρκου, όπως και για το αν θα ήθελε να παίξει συγκεκριμένα με κάποιον MMAer από την ελληνική αγορά.

- Ξανά αγώνας μέσα στη Θεσσαλονίκη. Πόσο σημαντικό είναι για έναν fighter να παίζει στο σπίτι του;

"Νέα μάχη και πάλι στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας. Φυσικά και είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχεις όλους τους κοντινούς σου ανθρώπους και στην οικογένειά σου να σε στηρίζουν στο δύσκολο δρόμο του πρωταθλητισμού, ακριβώς έξω από το κλουβί και να σε εμψυχώνουν σε κάθε σου χτύπημα. Άρα, είναι άκρως σημαντικό να παίζεις στην πόλη σου!"

- Είσαι ένας από τους μαχητές που το GFC επιλέγει συχνά πυκνά στις κάρτες του. Πώς νιώθεις που είσαι μέρος του κορυφαίου ΜΜΑ promotion της χώρας;

"Νιώθω πως ανταμείβομαι διότι δουλεύω πολύ σκληρά καθημερινά. Αξίζω να παίζω μόνο στα μεγάλα promotion πλέον."

- Έχεις πετύχειδύο συνεχόμενες νίκες. Εφόσον κάνεις το τρία στα τρία στις 13 Μαΐου, χτυπάς πόρτες για εξωτερικό;

"Προέρχομαι από δύο νίκες σερί και είμαι πανέτοιμος να κάνω την τρίτη μου σερί νίκη, εδώ στο σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερα ήδη δουλεύω σκληρά με την ομάδα μου και τους δασκάλους μου και μας αξίζουν οι πόρτες του εξωτερικού να είναι ανοιχτές."

- Βρίσκεσαι σ'έναtop team. Το Armagos. Πόσο θετικά λειτουργεί για έναν μαχητή να έχει παρτενέρ κάθε μέρα παίκτες όπως ο Φλοριάν;

"Ανήκω σε ένα κορυφαίο team και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δασκάλους μας Κώστας και Γιώργο Αρμάγο. Μας βοηθάνε καθημερινά και όσο προχωράμε εξελισσόμαστε και αυτό θα φανεί και θα το δείτε. Ο Φλοριάν με βοηθάει σε καθημερινή βάση πολύ στο όρθιο κομμάτι της μάχης με αποτέλεσμα να ανεβάζω το επίπεδό μου. Πιστεύω πως του το ανταποδίδω στην ΜΜΑ προπόνηση, μετά εγώ."

- Είσαι μικρός σε ηλικία αλλά έμπειρος μαχητής. Γνωρίζεις πως κινείται η αγορά έξω και θα ήθελα να σε ρωτήσω σ'ένα από τα επόμενα GFC με ποιον μαχητή από Ελλάδα θα ήθελες να παίξεις;

"Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν έχω να κερδίσω και πολλά με τα ελληνικά ονόματα των ΜΜΑ. Εννοείται πως δεν φοβάμαι να κοντραριστώ με οποιονδήποτε. Θα ήθελα περισσότερο να παίζω με παίκτες και ονόματα από το εξωτερικό."

- Για το κλείσιμο θα ήθελα να στείλεις ένα μήνυμα στους φαν των ΜΜΑ, γιατί πρέπει να έρθουν και να παρακολουθήσουν το GFC στη Θεσσαλονίκη;

"Θέλω να καλέσω όλους να παρευρεθούν στις 13 Μαΐου στο "PAOK Sports Arena" το γνωστό και ως "Παλατάκι" και να παρακολουθήσουν φοβερούς ΜΜΑ αγώνες μέσα σε κλουβί. Η κάρτα αυτή του GFC είναι από τις πιο δυνατές που έχουν ποτέ με μαχητές επιπέδου. Όσοι έρθετε θα ανταμειφθείτε βλέποντας θέαμα με αληθινές, δυνατές μάχες.

Επίσης, δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στηρίζουν και θα έρθουν να με δουν.

Εννοείται θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μου που είναι αρωγοί στην προσπάθεια που κάνω και με βοηθάνε να πηγαίνω μπροστά. Ευχαριστώ τους: X-Treme Stores, Panorama Wine Restaurant&Coctail Bar, Roar Clothing, Theatro Cafe&Music Bar, Eleutheriou Moto Parts, Moto Doctor's, MG Nutricions"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ