MMA

Πέντε θεαματικοί πυγμάχοι που δεν βαριέσαι να βλέπεις

Πέντε θεαματικοί πυγμάχοι που δεν βαριέσαι να βλέπεις

Το Fightsports.gr παρουσιάζει τους πέντε θεαματικούς πυγμάχους που πραγματικά δεν βαριέσαι να παρακολουθείς τα καμώματά τους.

Το θέαμα στην πυγμαχία είναι το ζητούμενο και πολλές φορές δεν συνδυάζεται με το αποτέλεσμα.

Ωστόσο είμαστε σε μία εποχή που μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν δύο πυγμάχοι που είναι σχεδόν... τέλειοι και άλλοι τρεις που όποιος βλέπει τα παιχνίδια τους γίνεται φαν του σπορ.

Η λίστα είναι σύμφωνα με τις εμφανίσεις πυγμάχων που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια και έχουν προσφέρει μεγάλα νοκ άουτ και τρομερές στιγμές στο παγκόσμιο μποξ.

JOSH KELLY

Δεν ξεκινάμε την λίστα με ένα πολύ πρωτοκλασάτο όνομα όμως ο Βρετανός Josh Kelly έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο επαγγελματικό μποξ, να κερδίσει εκατομμύρια φανς.

Ξεχωρίζει με την φοβερή κίνηση του μέσα στο ρινγκ και πετυχαίνει μερικά από τα πιο θεαματικά νοκ άουτ στον κόσμο. Ο συγκεκριμένος πυγμάχος θα φανεί, όταν θα παίξει με μεγαλύτερα ονόματα.

AMIR KHAN

Πολλοί μπορεί να γκρινιάξουν με την επιλογή του Αmir Khan στην λίστα αλλά για εμάς είναι ένας από τους πιο τεχνικούς πυγμάχους στον πλανήτη. Έχει τίτλους από το 2009 μέχρι το 2012 της WBA. Έχει δεχτεί κάποια βαριά νοκ άουτ όπως αυτό με τον Canelo αλλά και τα highlights που έχει χαρίσει, δεν είναι λίγα.

CANELO ALVAREZ

Για τους λάτρεις της ωμής δύναμης ο Canelo Alvarez είναι ότι πρέπει. Το παιχνίδι του με τον Floyd Mayweather και τον Gennady Golovkin γέμισε αμφιβολίες το κοινό, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε πως τους συνδυασμούς και την δύναμη των χτυπημάτων που διαθέτει ο Μεξικάνος δεν την βρίσκεις εκεί έξω.

VASYL LOMACHENKO

Είναι για πολλούς ο καλύτερος pound for pound του πλανήτη ενώ άλλοι το αμφισβητούν διότι η κατηγορία του δεν έχει πολλές επιλογές.

Αυτό όμως που κρατάμε είναι πως σε κάθε του εμφάνιση είναι καλύτερος, ξεσηκώνει το κοινό, όχι για τα νοκ άουτ αλλά γιατί αναγκάζει τους αντιπάλους του να τα παρατήσουν. Τρομερό footwork, μία ταχύτητα πάνω από τους αθλητές που αντιμετωπίζει, ένα θαύμα για την πυγμαχία.

GENNADY GOLOVKIN

Για εμάς ο κορυφαίος πυγμάχος τούτη την στιγμή στον πλανήτη. Έχει απόλυτη γνώση και συναίσθηση του ρινγκ, που αν του δέσεις τα μάτια πιθανόν να σε στριμώξει και να σε χτυπήσει.

Κινείται υπέροχα μέσα στο ρινγκ και είναι πιεστικός 12 γύρους. Δεν έχει βρεθεί πυγμάχος έως τώρα, από τότε που παίζει σε υψηλό επίπεδο, να τον προβληματίσει. Ίσως Daniel Jacobs και λιγότερο ο Canelo Αlvarez.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sandra Prikker: Από kickboxer σε σέξι fitness model (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ