MMA

Πέντε αγώνες υπερθέαμα που θες να δεις το 2016!

Πέντε αγώνες υπερθέαμα που θες να δεις το 2016!

Το fightsports.gr παίρνει για μία ακόμη φορά την πρωτοβουλία και "φτιάχνει" πέντε... πυρηνικά ζευγάρια, πάντα με γνώμονα τα "θέλω" των φανς. Στις επιλογές μας συμπεριλάβαμε και αγώνες MMA και kickboxing και muay thai.

Η σεζόν μέχρι στιγμής δεν είναι... καυτή ως προς τις εγχώριες διοργανώσεις. Το fightsports.gr παίρνει για μία ακόμη φορά την πρωτοβουλία και "φτιάχνει" πέντε... πυρηνικά ζευγάρια, πάντα με γνώμονα τα "θέλω" των φανς. Στις επιλογές μας συμπεριλάβαμε και αγώνες MMA και kickboxing και muay thai.

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΚΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Είναι οι δύο νεότεροι και πιο φορμαρισμένοι τάι fighters στην Ελλάδα. Αμφότεροι θα συμμετέχουν στην τετράδα της Μαρίας Αβραμίδου, αλλά σίγουρα θα προτιμήσουμε να τους δούμε υγιείς και ακέραιους σ'ένα super fight. Ο Μπούκης είναι σαφώς ανεβασμένος λόγω της ροής αγώνων του ενώ ο Βασιλειάδης που μόλις τελείωσε τη στρατιωτική του θητεία προπονείται αρκετά για να επανέρθει στα υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΡΟΜΠΕΡΤ ΟΓΚΑΝΕΣΙΑΝ

Απλά τα πράγματα το πρώτο τους παιχνίδι ήταν φοβερό και θέλουμε να το δούμε ξανά!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - ΑΛΕΞΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης ζει και προπονείται πλέον στις ΗΠΑ. Εάν πάντως καταφέρει κάποια διοργάνωση να τον επαναπατρίσει για ένα έστω παιχνίδι θα επιλέγαμε να τον δούμε με τον Αλέξη Νικολακόπουλο. Στο πρώτο τους παιχνίδι ο δεύτερος είχε κυριαρχήσει, αλλά θα είχε τεράστιο ενδιαφέρον η μάχη αυτή καθώς ο "Πάλε" είναι εντελώς διαφορετικός από τότε.

ΟΥΣΜΑΝ ΜΟΧΑΜΑΝΤ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΞΑΚΟΥΣΤΙΔΗΣ

Ίδια περίπτωση κι αυτή με το Παλαιολόγος - Νικολακόπουλος. Ο Εξακουστίδης είναι σταθερή αξία στο χώρο, όμως ο ανεβασμένος Ουσμάν αξίζει μία ρεβάνς με τον "Nirvana".

ΑΡΗΣ ΜΠΕΛΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΚΕΛΕΚΗΣ

Ο Κελέκης τελευταία... τελειώνει γρήγορα τα παιχνίδια του. Το ίδιο και εντυπωσιακά μάλιστα έκανε και ο νεαρός Άρης Μπέλος. Η αλήθεια είναι πως έχουμε καιρό να δούμε τον μαχητή του Παναγιώτη Πετρίδη, οπότε τι καλύτερο για μία επάνοδο κόντρα στον δυναμικό Κελέκη του Γιάννη Θεοφάνους.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλητής του Tae Kwon Do τα βάζει με BJJ Fighter (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δύο πυγμάχοι που παίξανε μεταξύ τους συνολικά 121 γύρους!

Iρλανδός πυγμάχος κερνάει ξύλο σε Τούρκους (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ