MMA

Πατέρας Khabib: "Υπάρχει βίντεο που τρώει ξύλο ο Diaz από την ομάδα μας"

Πατέρας Khabib: "Υπάρχει βίντεο που τρώει ξύλο ο Diaz από την ομάδα μας"

Ο πατέρας του Khabib φέρνει ξανά στην επιφάνεια την σοβαρή συμπλοκή των ομάδων Diaz και Nurmagomedov το 2015. (VIDEO)

Ο πατέρας του Khabib φέρνει ξανά στην επιφάνεια την σοβαρή συμπλοκή των ομάδων Diaz και Nurmagomedov το 2015. Συγκεκριμένα υποστηρίζει σε Ρωσικά μέσα πως ο ένας εκ των Diaz(πιθανόν ο Nick) έπεσε νοκ άουτ από χτύπημα του Islam Mamedov όταν βρέθηκαν ένας προς ένας.

Μάλιστα τονίζει πως όσο είναι active οι αθλητές δεν θα δώσει το βίντεο στην δημοσιότητα, καθώς μπορεί να τιμωρηθούν αυτοί που ήταν παρόντες.

"Ήταν δύο ομάδες. Ο Diaz και οι φίλοι του άρχισαν να προκαλούν. Και στις δύο πλευρές υπήρχαν επαγγελματίες μαχητές. Το σημείο της συμπλοκής δεν ήταν καλό καθώς υπήρχαν γυναίκες και παιδιά.

Ο Diaz πλησίασε τον Khabib, εμφανώς μεθυσμένος και του ζήτησε να λύσουν τις διαφορές τους. Ο Khabib συμφώνησε να πάνε έξω. Από την πλευρά μας ήταν ο Timur Valiev, ο Esed, ο Ramsay, ένας Ουκρανός πυγμάχος, ο Hassan Ergashev, o Μammadov Islam και ο Abubakar Nurmagomedov, μαζί με τον Khabib.

Ο Diaz μας είπε πως περιμένει στις σκάλες. Ο Islam Mamedov κλώτσησε τον Diaz και τον έριξε με ένα χτύπημα. Κανείς δεν ανακατεύτηκε μέχρι που ήρθε η αστυνομία.

Το έχουμε σε βίντεο που δεν έχει κυκλοφορήσει. Μέχρι να τελειώσει η καριέρα του Khabib δεν έχω δικαίωμα να το δώσω. Μπορεί ακόμα και να έχει πρόβλημα με την visa του", είπε μεταξύ άλλων στα Ρωσικά MME.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ