MMA

Παπαδημητρίου: "Διψασμένος για μεγάλες μάχες"

Παπαδημητρίου: "Διψασμένος για μεγάλες μάχες"

Ένας από τους κορυφαίος fighters στην Ελλάδα, ο Νίκος Παπαδημητρίου επιστρέφει στη δράση, αγωνιζόμενος στο "Colosseum" την Κυριακή.

Στο ρινγκ επιστρέφει ο θεαματικός μαχητής του Νάσου Γλυκή, Νίκος Παπαδημητρίου. Ο κορυφαίος kickboxer θα παίξει στο main event του Colosseum κόντρα στον Ρουμάνο, Stoika.

Το Fightsports επικοινώνησε με τον Νίκο Παπαδημήτριου ενόψει της μάχης...

- Επιστροφή στο ρινγκ και μάλιστα στο "σπίτι" σου. Συναισθήματα;

"Τα συναισθήματα μου είναι ενθουσιασμού και χαράς γιατί το περιμένω πως και πως. Το σημαντικότερο είναι ότι θα παίξω μπροστά στο κόσμο μου και στους δικούς μου ανθρώπους. Μου δίνει μεγάλο κίνητρο να μην τους απογοητεύσω. Θέλω να 'ρθει ο κόσμος και να φύγει γεμάτος από το θέαμα..."

- Θεωρείς ότι είσαι πιο... διψασμένος από ποτέ γι' αυτό το ματς;

"Για κάθε ματς... διψάω! Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, οποίος και αν είναι απέναντι μου. Το σημαντικότερο πιστεύω για ένα αθλητή για να εξελίξετε και να γίνεται καλύτερος πρέπει πάντα να νιώθει... δίψα και να... πεινάει για αγώνες!"

- Πότε θα δούμε τον Νίκο Παπαδημητρίου να αγωνίζεται πιο συχνά, εκτός από την Ελλάδα και στο εξωτερικό;

"Θα με είχατε δει τον Μάρτιο που μας πέρασε, αλλά δυστυχώς ένα τραυματισμός μου δεν με άφησε να αγωνιστώ. Το καλό είναι ότι υπάρχουν συζητήσεις και προτάσεις οπότε πιστεύω σύντομα θα με δείτε."

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει του αγώνα σου την Κυριακή;

"Θα ήθελα να ευχαριστώ καταρχάς την ομάδα μου και τον δάσκαλο μου για όλη την δουλειά που κάνουμε. Τον κόσμο μου που με στηρίζει δίνοντας δύναμη μεγάλη, καθώς και τους χορηγούς μου που με βοηθάνε και με στηρίζουν σε όλη την πορεία μου. Τέλος, το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι να έρθει την Κυριακή 29 Απριλίου στην διοργάνωση COLOSSEUM γιατί όλοι οι αγώνες είναι... φωτιά!"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι προπονήτρια του Putin ξαναχτυπά: Δεν μπορεί να με σταματήσει κανείς, είμαι πρωταθλήτρια Sambo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ