MMA

Παλεύει με τις φλόγες και γουστάρει: Ο Stipe Miocic είναι ένας σούπερ ήρωας

Παλεύει με τις φλόγες και γουστάρει: Ο Stipe Miocic είναι ένας σούπερ ήρωας

Διαβάσαμε την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του Stipe Miocic, όπου αποκάλυψε κρυφές πτυχές της καθημερινότητας του για την δύσκολη δουλειά του πυροσβέστη που εξασκεί.

Την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία του Stipe Miocic στο USA Today διαβάσαμε σήμερα (6/7), όπου αποκάλυψε κρυφές πτυχές της καθημερινότητας του για την δύσκολη δουλειά του πυροσβέστη που εξασκεί.

Δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους μαχητές στο UFC σε μία τόσο δύσκολη και αμφίρροπη κατηγορία όπως η βαρέα. Τις μέρες που δεν μπαίνει στο κλουβί είναι στο...μεροκάματο, αφού δουλεύει ως πυροσβέστης.

Μπορεί να "καθάρισε" από τα τελευταία του παιχνίδια, 1,2 εκατομμύρια δολάρια αλλά την δουλειά που ανδρώθηκε δεν την αφήνει.

"Δεν υπάρχει λόγος για μένα να αφήσω την δουλειά. Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Δεν ξέρεις άλλωστε πως θα τελειώσει η καριέρα στο UFC. Λατρεύω την δουλειά μου. Μου αρέσει να είμαι απασχολημένος. Δεν θέλω να τρελαθώ έχοντας πολύ ελεύθερο χρόνο που μπορεί να με τρελάνει".

Ο πρωταθλητής του UFC δουλεύει σε μονάδα του Οχάιο. "Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς δυνατούς και εκπαιδευμένους άντρες. Ξέρουμε πως ο ένας θα καλύψει τον άλλον".

Ο Miocic κερδίζει 14 δολάρια την ώρα, όμως αυτό φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει καθόλου. Όπως λένε και οι συνάδελφοι του, ώρες- ώρες απορούν τι κάνει μαζί τους, αντί να προετοιμάζεται για να δείρει τον επόμενο μεγαλόσωμο αντίπαλο. Θέλοντας και μη όμως, αφού έτσι είναι η φύση της δουλειάς, δίνει πάντα το 100%.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mia Kang: Δεν κάνω σεξ πριν τους αγώνες για να μην είμαι κουρασμένη (ΦΩΤΟ)

Η Arianny Celeste γιόρτασε την ανεξαρτησία της Αμερικής με καυτό μπικίνι (ΦΩΤΟ)

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ