MMA

Παλεύει για την ζωή του πυγμάχος

Παλεύει για την ζωή του πυγμάχος

Σε κώμα και εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο πυγμάχος Prichard Colon μετά την χτεσινή του μάχη με τον Terrel Williams.

Σε κώμα και εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ο πυγμάχος Prichard Colon μετά την χτεσινή του μάχη με τον Terrel Williams. Οι δύο τους είχαν μια μάχη γεμάτη αντικανονικά χτυπήματα. Σύμφωνα με το sherdog ο Colon στον πέμπτο γύρο και αφού είχε ζαλιστεί, πέτυχε σε ευαίσθητη περιοχή τον αντίπαλό του με ένα άπερκατ με τον διαιτητή να θεωρεί ότι ήταν ηθελημένο δίνοντας του και ποινή.

Στον 7ο γύρο ο Williams με την σειρά του χτύπησε τον Colon πολύ δυνατά στην πίσω μεριά του κεφαλιού στη βάση του κρανίου και ο πυγμάχος έπιασε αμέσως το κεφάλι του. Στο τέλος του 7ου γύρου μάλιστα παραπονέθηκε για ζαλάδες αλλά ο αγώνα συνεχίστηκε. Στο τέλος του 9ου γύρου η γωνία του νομίζοντας ότι τελείωσε το ματς του έβγαλε τα γάντια και ο διαιτητής έδωσε την νίκη στον Williams με DQ.

Στα αποδυτήρια ο Colon ξαναδιαμαρτυρήθηκε για ζαλάδες, έκανε εμετό και λιποθύμησε οπότε και μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου του έγινε εγχείριση στο κρανίο για να αφαιρεθεί το αίμα που ανέβαζε την εσωτερική πίεση. Μετά την εγχείριση παραμένει σε κώμα χωρίς να ξεκάθαρο ακόμη αν είναι τεχνητό κώμα από τους γιατρούς ή λόγω της ζημιάς που έχει πάθει. Αν δεν είχε γίνει όλο αυτό με τα γάντια και έπαιζε ακόμη έναν γύρο μπορεί να ήταν τα πράγματα πολύ χειρότερα...

Του ευχόμαστε να πάνε όλα καλά τελικά με 100% ανάρρωση.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αθλήτρια του Krav Maga τρελαίνει κόσμο στα social media (ΦΩΤΟ)

Brye Anne Russillo: Δεν μπορώ να κόψω το στήθος μου και να το βάλω στην άκρη

Άνοιξαν οι ουρανοί: Γδύθηκε η Felice και έσπειρε πανικό (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ