MMA

Παΐσιος: "Στόχος στο MTGP να δείξουμε πως ανήκουμε στην elite του Pro Boxing"

Παΐσιος: "Στόχος στο MTGP να δείξουμε πως ανήκουμε στην elite του Pro Boxing"

Ένας από τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς μαχητές της χώρας, ο Παύλος Παΐσιος, ρίχνεται στην αρένα του Muay Thai Grand Prix στις 3 Δεκεμβρίου.

Εκεί στο στυλ του pro boxing και υπό την επίβλεψη του Γιώργου Στεφανόπουλου γίνεται ο αγώνας του Παύλου Παΐσιου με τον Πάνο Καλαπόδη.

Ο Παΐσιος έχει αποδείξει πως όταν ανεβαίνει στο ρινγκ βλέπουμε δράση, έχοντας πάντα δίπλα του, την ισχυρή ομάδα του Golden Corner που τον στηρίζει. Ο ίδιος μιλώντας στο Fightsports.gr για την προετοιμασία αποθέωσε την ομάδα του και δήλωσε έτοιμος για την πρόκληση.

"Η αγωνιστική μου προετοιμασία κυλάει όπως ακριβώς το πλάνο που είχαμε με τους κόουτς Νίκο Γιδάκο και Δημήτρη Ξερικό. Είμαστε συνέχεια έτοιμοι για κάθε πρόκληση. Στόχος μου είναι να αποδείξουμε ξανά ότι σαν σχολή αλλά και σαν Παύλος, ανήκουμε στην elite των σχολών του χώρου επάξια",ανέφερε ο έμπειρος μαχητής της "Χρυσής Γωνίας".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το τι γνωρίζει για τον αντίπαλο ενώ απέφυγε να χρίσει φαβορί για την αναμέτρηση.

"Αν και πολλά χρόνια στον χώρο, τυχαίνει να μην γνωρίζω τον αντίπαλο μου. Έχουμε κερδίσει και οι δύο τον ίδιο αντίπαλο, εγώ με νοκ άουτ και εκείνος στα σημεία. Σίγουρα θα είναι ένας αγώνας όπως περιμένετε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί στο μποξ. Η πυγμαχία είναι ένα χτύπημα. Σίγουρα η εμπειρία παίζει ρόλο αλλά πάμε και οι δύο για ένα σκοπό, την νίκη".

"Δώρο για μένα να βρίσκομαι στο Golden Corner"

O Παΐσιος έχει την δυνατότητα λόγω των επιλογών στην σχολή του Golden Corner να δοκιμάζει καθημερινά τις δυνάμεις του με αθλητές σε υψηλό επίπεδο με διαφορετικούς sparring partners. O ίδιος επισημαίνει πως η ομάδα του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ομάδες του εξωτερικού.

"Το να βρίσκομαι στο Golden Corner είναι για μένα μεγάλο δώρο. Μετά από τόσα χρόνια προπόνησης, ακόμα μαθαίνουμε όλοι μας. Έχουμε πολλούς αθλητές και σίγουρα μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για κάθε στυλ αντιπάλου. Για μένα είναι το απόλυτο, δεν έχει καμία διαφορά με τις σχολές του εξωτερικού".

Τέλος το μήνυμα του Παΐσιου στον αντίπαλου του περιλαμβάνει μία ευχή για έναν δυνατό αγώνα.

"Καλή τύχη να έχουμε και οι δύο σε έναν δυνατό αγώνα, που σίγουρα θα είναι. Να βγούμε χωρίς τραυματισμούς και ο καλύτερος να κερδίσει. Τα υπόλοιπα στις 3 Δεκεμβρίου στο ρινγκ του MTGP".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ