MMA

Paige Van Zant: "Βγάζω περισσότερα χρήματα στο instagram παρά στο UFC"

Paige Van Zant: "Βγάζω περισσότερα χρήματα στο instagram παρά στο UFC"

Αιχμές για τις απολαβές της άφησε η Paige Van Zant που τον τελευταίο καιρό είναι τραυματισμένη, ωστόσο το συμβόλαιο της με το UFC λήγει, καθώς έχει να δώσει μόλις ένα ματς ακόμα.

Ο Dana White δεν δείχνει να "καίγεται" για την Van Zant, οπότε δεν προσβλέπει σε αύξηση του μισθού της η Αμερικανίδα. Εκείνη από τη σειρά της σε δηλώσεις της έδωσε μία άλλη διάσταση των οικονομικών της τονίζοντας πως βγάζει περισσότερα από το instagram παρά από το UFC.

"Βγάζω πλέον περισσότερα χρήματα, μέσα από το σπίτι μου ποστάρωντας φωτογραφίες στο instagram παρά στο UFC. Όταν υπέγραψα συμβόλαιο μου είπαν πως δεν μπορούν να μου δώσουν όσα παίρνει μία πρωταθλήτρια. Δεν είμαι όμως μία απλή αθλήτρια.

Όλοι πρέπει να πληρωνόμαστε περισσότερο. Έχω πέντε νίκες και τέσσερα τελειώματα. Νομίζω με τέτοια αποτελέσματα θα έπρεπε να παίρνω περισσότερα λεφτά", κατέληξε.

Η Van Zant να θυμίσουμε πως έκλεισε "χρυσό deal" με την Reebok από το οποίο λαμβάνει τεράστια ποσά, ωστόσο δεν είναι ευχαριστημένη από το promotion. Το πιθανότερο είναι να χωρίσουν οι δρόμοι της MMAer με το UFC και ίσως καταλήξει σε Bellator ή ONE FC.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Αυτό είναι το πιο σέξι Bottle Cap Challenge που έχεις δει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ