MMA

Παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας συνελήφθη για οργανωμένο έγκλημα!

Παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας συνελήφθη για οργανωμένο έγκλημα!

Ο προσωρινός Middleweight παγκόσμιος πρωταθλητής της WBO, Avtandil Khurtsidze, συνελήφθη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για μια σωρεία από σοβαρές παραβάσεις που μπορεί να του κοστίσουν ακόμη και 20 χρόνια στη φυλακή!

Οι αμερικανικές Αρχές συνέλαβαν τον προσωρινό Middleweight παγκόσμιος πρωταθλητής της WBO, Avtandil Khurtsidze, με την κατηγορία μέλους εγκληματικής οργάνωσης, η οποία κατηγορείται για μια σωρεία σοβαρών παραβάσεων.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα: "Σήμερα, συλλάβαμε 33 μέλη και συνεργάτες ενός Ρώσικου συνδικάτου εγκλήματος που φέρεται να ευθύνονται για μια σειρά εγκλημάτων στην χώρα. Οι καταγγελίες περιλαμβάνουν και το φερόμενο ως κεφάλι του συνδικάτου, μια από τις πρώτες φορές που γίνεται τέτοια σύλληψη σε έναν Ρώσο "Vor".

Κατηγορίες όπως "συμβόλαια θανάτου", απόπειρες ληστείας, κλοπές μεταφορικών εταιριών σοκολάτας, απάτες σε καζίνο και ηλεκτρονικό έγκλημα".

ΟKhurtsidze κυρίως κατηγορείται για οργανωμένη απάτη. Ο Γεωργιανός ήταν να αντιμετωπίσει τονBilly Joe Saunders στις 8 Ιουλίου αλλά τελικά η μάχη αναβλήθηκε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aυτή είναι η καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

"Πυροβολάει" στο Instagram η Μαριάννα Καλλέργη (ΦΩΤΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι…ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΒΙΝΤΕΟ + ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ