MMA

Ομολογία-σοκ της VanZant: "Με βίασε μία συμμορία στο σχολείο"

Ομολογία-σοκ της VanZant: "Με βίασε μία συμμορία στο σχολείο"

Είναι πράγματα που είναι δύσκολο να ειπωθούν αλλά η Paige Van Zant έχει αποδείξει το θάρρος της μέσα στο κλουβί, όμως το έχει περίσσιο και εκτός. Η ομολογία - "σοκ" της σταρ του UFC.

Η σταρ του UFC ομολογεί για πρώτη φορά πως έπεσε θύμα βιασμού από συμμορία όταν πήγαινε σχολείο και το αναφέρει μάλιστα με λεπτομέρειες στο νέο της βιβλίο "Rise: Surviving the Fight of My Life."

Η 24χρονη αναφέρει σχετικά: "Με πέταγαν από εδώ και από εκεί. Ήμουν ξύπνια αλλά το σώμα μου είχε παραλύσει, ένιωθα σαν νεκρή. Ξέρω τι συνέβη αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν μπορούσα να φωνάξω παρά μόνο προσευχόμουν να τελειώσει όλο αυτό",καταλήγει στην σοκαριστική της ομολογία.

Δεν αποκαλύπτει η VanZant αν πήγε στην αστυνομία αλλά μετά το γεγονός δέχτηκε απίστευτο μπούλινγκ και αναγκάστηκε να αλλάξει το επίθετο της από Sletten σε VanZant αφού οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν "Slutt-on". Η οικογένεια της μετακόμισε από το Όρεγκον στην Νεβάδα για μία νέα αρχή.

Η VanZant αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την τραγική ιστορία τώρα, για να βοηθήσει μέσω της δικής της περιπέτειας άλλους ανθρώπους που δέχονται μπούλινγκ και δεν μιλάνε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ