MMA

Συγκεντρώθηκαν 114.000 ευρώ για την απελευθέρωση του Γάλλου μποξέρ των "Κίτρινων Γιλέκων"

Συγκεντρώθηκαν 114.000 ευρώ για την απελευθέρωση του Γάλλου μποξέρ των "Κίτρινων Γιλέκων"

ΟChristophe Dettinger έχει συλληφθεί από τις Γαλλικές αρχές και ομάδα αλληλεγγύης μάζεψε 114.000 ευρώ για να τον απελευθερώσει.

Ο πρωταθλητής της lightweight κατηγορίας συνεπλάκη με αστυνομικές δυνάμεις, υπερασπιζόμενος το κίνημα των "κίτρινων γιλέκων" . Μάλιστα αίσθηση προκαλεί το κύμα συμπαράστασης υπέρ τουDettinger.

Ο ίδιος παραδόθηκε στις αρχές μία μέρα μετά την κυκλοφορία του video, που τον δείχνει να καυγαδίζει με τους αστυνομικούς. "Είμαι Γάλλος πολίτης, αγαπώ την χώρα μου και το σπίτι μου", υποστηρίζει on camera.

Μηνύματα στήριξης δέχεται ο Γάλλος από συμπατριώτες του, που αντιτίθενται στον πρόεδροEmmanuel Macron. Τα χρήματα για την απελευθέρωση του μάζεψαν σε συγκεκριμένο λογαριασμό οι Γάλλοι, ωστόσο η κυβέρνηση αποφάσισε να τον μπλοκάρει.

Οι φωνές υποστήριξης θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απελευθέρωση του, καθώς δεν φαίνεται στο ορίζοντα περίπτωση φυλάκισης.

Αν και τα γαλλικά μέσα μιλούν για πενταετή κάθειρξη, αλλά αυτό είναι ένα ακραίο σενάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Dettinger κατηγορήθηκε για ακροδεξιές πεποιθήσεις, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Οι πορνοστάρ Nikki Benz και Britney Amber μαθαίνουν ΜΜΑ από έναν μαχητή του UFC (BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ