MMA

Οι τέσσερις καλύτερες γυναίκες στον κόσμο του MMA

Οι τέσσερις καλύτερες γυναίκες στον κόσμο του MMA

Σε συνέχεια των αφιερωμάτων μας για τους κορυφαίους μαχητές του πλανήτη, δείτε την τετράδα με τις κορυφαίες γυναίκες, εν ενεργεία που μπαίνουν στο κλουβί.

Σε συνέχεια των αφιερωμάτων μας για τους κορυφαίους μαχητές του πλανήτη, σήμερα φιλοξενούμε την τετράδα με τις κορυφαίες γυναίκες, εν ενεργεία που μπαίνουν στο κλουβί. Πάμε να τις δούμε.

Amanda Nunes

Η Βραζιλιάνα είναι η καλύτερη fighter όλων των εποχών στις μικτές πολεμικές τέχνες. Το "μπαμ" το έκανε με την επιβλητική της νίκη επί της Ronda Rousey αλλά άπαντες την παραδέχτηκαν με την επιτυχία κόντρα στην Cris Cyborg.

Μέχρι τον αγώνα τους, καμία δεν μπορούσε να τα βάλει με την Cyborg και εκείνη την έβγαλε νοκ άουτ. Είναι η πρώτη γυναίκα που έχει τίτλο σε δύο διαφορετικές κατηγορίες. Είναι στο νούμερο 6 των καλύτερων αθλητών σε άντρες και γυναίκες.

Rose Namajunas

Η Rose Namajunas ποτέ δεν αποτέλεσε φόβητρο για τις άλλες γυναίκες. Όμως η ουσία είναι πως σήμερα κρατάει τον τίτλο της strawweight κατηγορίας με μαγκιά. Nίκησε δύο φορές την αήττητη μέχρι τότεJoanna Jedrzejczyk, "καθάρισε" Waterson, Torres, VanZant και άλλες.

Δεν είναι πως η Namajunas είναι ανίκητημ αλλά μέσα στο κλουβί μοιάζει η πιο πλήρης MMAer στις γυναίκες. Στις 11 Μαΐου παίζει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Jessica Andrade και εκεί θα κριθεί ξανά.

Cris Cyborg

Η πιο τρομακτική MMAer του πλανήτη δεν μπορούσε να λείπει από την λίστα. Η ήττα από την Amanda Nunes δεν μειώνει την αξία και αυτά που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Για πολλές σεζόν πρωταθλήτρια σε Strikeforce και Invicta. Είναι συνολικά στην 15η θέση των rankings σε άντρες και γυναίκες. Να σημειώσουμε πως είχε 20 σερί νίκες στις μικτές πολεμικές τέχνες που αποτελεί ρεκόρ στις γυναίκες.

Valentina Shevchenko

Aθόρυβα και σταθερά μπαίνει στην λίστα μας η Ρωσίδα fighter. Είναι πρωταθλήτρια στην flyweight κατηγορία και η μόνη που έβαλε σε μπελάδες την Amanda Nunes.

Τίμια και αγωνιστική έχει βαρεθεί να κερδίζει τηνJoanna Jędrzejczyk όπου την πετυχαίνει.Η Bullet συναντά στις 8 Ιουνίου την Jessica Eye για την υπεράσπιση τίτλου και λογικά θα κάνει υγιεινό περίπατο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ