MMA

Οι Ρώσοι θέλουν να κάνουν τον McGregor συμπατριώτη τους!

Οι Ρώσοι θέλουν να κάνουν τον McGregor συμπατριώτη τους!

Στα χνάρια του Roy Jones Jr και του Monson θέλουν Ρώσοι πολιτικοί να βαδίσει ο Conor McGregor και να πάρει την ρώσικη υπηκοότητα (VIDEO).

Στα χνάρια του Roy Jones Jr και του Monson θέλουν Ρώσοι πολιτικοί να βαδίσει ο Conor McGregor και να πάρει την ρώσικη υπηκοότητα. Από ότι φαίνεται το μέλος της κρατικής Δούμα (κομμάτι της βουλής τους ας πούμε)Dmitry Nosov (Ολυμπιονίκης στο judo) άκουσε τον McGregor να αποκαλεί την Ρωσία "μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο" σε κάποιο τοπικό κανάλι και αποφάσισε να του προτείνει να πάρει την υπηκοότητα.

"Καταρχάς θα τον γλιτώσει μερικά εκατομμύρια δολάρια", είπε ο Noson. "Η φορολογία στην Ρωσία είναι πολύ χαμηλότερη και θα γλιτώσει πολλά λεφτά. Συν ότι θα αγωνιστεί γι' αυτή τη χώρα, δυνατή, ισχυρή, δίκαιη".

Ψάχνοντας λίγο στο διαδίκτυο, βρήκαμε μια εμφάνιση του Conor στην Ρωσία, όπου δείχνει στο τοπικό συνεργείο μια "φτιαχτή" φωτό του με τον Putin και λέει:

"Ο P utin είναι cool, κάνει και πολεμικές τέχνες. Δεν δέχεται @!#@#. Οι Ρώσοι είναι δυνατοί. Μπορούν να εντοπίσουν κάποιον που λέει @!#!$ από ένα μίλι μακριά".

Δεν ξέρουμε αν θα υπάρξει καν αντίδραση από τον McGregor που μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχει φανεί πολύ περήφανος για την χώρα του και έχει κατηγορήσει μάλιστα άλλους μαχητές για προδότες για πολύ λιγότερα...

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

10 σέξι Ελληνίδες μαχήτριες που σε φέρνουν πιο κοντά στα σπορ! (ΦΩΤΟ)

Diaz vs McGregor: Πως ο «αλήτης» απ’το Stockton σιώπησε τον περιβόητο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χουλιγκανισμοί Shaquille O'neal για τη νίκη του Diaz! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ