MMA

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Ο Μike Tyson εκτός από ένας σπουδαίος πυγμάχος ήταν και μία εκρηκτική προσωπικότητα. Πολλές φορές αυτά που έκανε εκτός ρινγκ επισκίαζαν τις ικανότητες του μέσα σε αυτό.

Πάμε να δούμε μερικές από τις πιο τρελές...αποφάσεις του Tyson στην καριέρα του.

Το τατουάζ στο πρόσωπο

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

To 2003 o Mike Tyson εμφανίζεται με ένα απίθανο τατουάζ στο πρόσωπο που έγινε σήμα κατατεθέν. Ήταν λίγες εβδομάδες πριν την μάχη του με τον Clifford Etienne. Όταν ρωτήθηκε πως πήρε την απόφαση να κάνει ένα τόσο τολμηρό τατουάζ εκείνος απλά απάντησε, "πιστεύω πως είναι πολύ...cool".

Χούφτωσε την 12χρονη συγγενή του προπονητή του

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Ένας εκ των προπονητών του Mike Tyson ήταν και ο Teddy Atlas στην ομάδα του Cus D'Amato. Αυτή η σχέση βυθίστηκε στο σκοτάδι όταν ο 15χρονος τότε Mike Tyson έβαλε...χέρι στην 12χρονη συγγενή του. Ο Atlas έξαλλος απείλησε με όπλο τον Tyson. Το αποτέλεσμα ήταν να διώξουν τον Atlas από το Catskill Boxing Club. Ο Tyson συνέχισε την πορεία του με τον Kevin Rooney.

Η αμήχανη στιγμή με δημόσιο κράξιμο από την σύζυγο

Η συνέντευξη του Mike Tyson με την γυναίκα του Robin Givens δεν ήταν συνηθισμένη. Το 1988 αποφασίζουν να βγουν δημόσια για να απαντήσουν στις φήμες περί προβλημάτων. Αντί για διάψευση είχαμε ένα απίστευτο κράξιμο της Gives που ομολόγησε πως η ζωή της με τον Tyson ήταν μία κόλαση. Το παράδοξο της υπόθεσης ήταν πως ο Tyson καθόταν δίπλα της σαν...αρνάκι.

Έβαλε στο...μάτι μοντέλο και κατέληξε στην φυλακή

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Όταν την είδε τρελάθηκε...Ο Mike Tyson πίστεψε στον κεραυνοβόλο έρωτα παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε αλλά φαίνεται πως δεν ήταν ανταποδοτικό. Όταν είδε την Desiree Washington ένιωσε το σκίρτημα στην καρδιά. Έκανε το παν να την γνωρίσει και όταν κατέληξαν σε ξενοδοχείο το...πράγμα στράβωσε. Η Desirre κατηγόρησε τον Tyson για σεξουαλική επίθεση και πυγμάχος κατέληξε στην φυλακή. Έκανε τρία από έξι χρόνια που του όρισαν ως ποινή.

Έγινε μουσουλμάνος

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Ο Μike Tyson δεν φαινόταν ιδιαίτερα θρησκόληπτος τύπος... Την περίοδο που ήταν στην φυλακή, δηλαδή από το 1992 μέχρι το 1995 έγινε μουσουλμάνος! Ακολούθησε τα βήματα του Muhammad Ali αλλά η αλήθεια είναι πως εκείνη την περίοδο κανείς δεν πίστεψε τις νέες του αντιλήψεις. Μάλιστα τα σενάρια φούντωσαν ακόμα και για το όνομα του, το οποίο θα άλλαζε σεMalik Abdul Aziz.

Δάγκωσε αυτί!

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Αυτή είναι η πιο τρελή στιγμή του πάνω στο ρινγκ. Ο Mike Tyson στην δεύτερη μάχη του με τον Evander Holyfield εκνευρίστηκε από τις κουτουλιές του αντιπάλου και δάγκωσε το αυτί του. Μάλιστα την δεύτερη φορά, κατάφερε να κόψει κομμάτι και να το φτύσει πάνω στο κοινό! Τότε διακόπηκε ο αγώνας και αφαιρέθηκε η άδεια του για να πυγμαχεί.

Άνοιξε ράντζο με χασισοφυτείες

Οι πιο τρελές στιγμές στην καριέρα του Mike Tyson

Μπορεί στην Καλιφόρνια να είναι μία συνηθισμένη ενασχόληση για τα δικά μας δεδομένα εδώ στην Ελλάδα είναι παράδοξο.Ο Mike Tyson αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι σε κάποιο χωράφι και καλλιεργεί κάνναβη νόμιμα.Το ράντζο βρίσκεται στο Death Valley και πάει πολύ καλά.

Ο Tyson ποζάρει συχνά με καμάρι για την επιχείρηση του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης "έφτιαξε" φανέλα για τον Roy Jones Jr.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ