MMA

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του McGregor

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του McGregor

Ο Conor McGregor πήρε τη νίκη επί του Donald Cerrone και πλέον ψάχνει τον επόμενο αντίπαλο, με τις επιλογές να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Η νίκη επί του Donald Cerrone άνοιξε τις επιλογές του Conor McGregor που γενικά κάνει προσεκτικό matchmaking. Η επιστροφή του στην δράση μετά από έναν χρόνο ήταν με έναν αθλητή πολύ έμπειρο που όμως δεν είναι το πρώτο όνομα.

Αυτή η επιλογή ήταν λογική καθότι η αγωνιστική αδράνεια ίσως του στοίχιζε. Τελικά του βγήκε σε καλό καθώς πήρε μία νίκη ψυχολογίας. Πλέον κοιτάει τις επόμενες επιλογές του που είναι ποικίλες.

Floyd Mayweather

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του McGregor

H πιθανότητα να παίξουν ξανά είναι πολύ μεγάλη. Ο Αμερικανός είναι αυτός που χθες ανέβασε ένα πόστερ για πιθανή ρεβάνς με τον Conor McGregor. Ο Ιρλανδός είναι μεγάλος οπαδός της πυγμαχίας και παρά το ότι φάνηκε χαώδης η διαφορά στο πρώτο ματς, γνωρίζει πως θα είναι ένα Money Fight που δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλά.

Η ήττα για τον Notorious σε ένα τέτοιο ματς δεν θα έχει και μεγάλη σημασία, αντίθετα τα κέρδη θα είναι τεράστια. Θα ήταν ένα πιθανό σενάριο να παίξει τον Μάρτιο με τον Mayweather και να περιμένει τον νικητή μεταξύ Khabib vs Ferguson.

Jorge Masvidal

Nov 2, 2019; New York, NY, USA;  Jorge Masvidal (red gloves) reacts during his fight against Nate Diaz (blue gloves) during UFC 244 at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Sarah Stier-USA TODAY Sports
Nov 2, 2019; New York, NY, USA; Jorge Masvidal (red gloves) reacts during his fight against Nate Diaz (blue gloves) during UFC 244 at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Sarah Stier-USA TODAY Sports SARAH STIER-USA TODAY SPORTS

Mοιάζει να είναι το φαβορί αυτή την στιγμή για να παίξει με τον Conor McGregor. Είναι ένα ματσάρισμα που δεν αρέσει στον Dana White αλλά αρέσει στον Notorious.

Ο Ιρλανδός θα πάει απευθείας για την ζώνη BMF σε ένα ματς που πάντως μοιάζει πολύ δύσκολο. Ο Masvidal είναι τεράστιος σωματικά κάτι που επιμένει να τονίζει ο White. Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι για τον McGregor που ωστόσο το ζητάει συχνά.

Khabib Nurmagomedov

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του McGregor
STEPHEN R. SYLVANIE

Ο μεγάλος καημός του Notorious είναι ο Νταγκεστανός. Ο Khabib εξέθεσε τον McGregor στο μεταξύ τους παιχνίδι με τον Notorious να μην το ξεπερνάει. Θέλει να πάρει την ρεβάνς και μάλιστα η Ρωσία μοιάζει ένας ιδανικός τόπος για να γίνει αυτό. Ο Dana White είναι υπέρμαχος της ρεβάνς και ο μόνος που δεν καίγεται είναι ο ίδιος ο Nurmagomedov. Θέλει πρώτα να νικήσει τον Ferguson και ύστερα να δει τις επιλογές του.

Τony Ferguson

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του McGregor

Αυτό το ματσάρισμα κατά την γνώμη μας είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει, παρόλα αυτά δεν αναφέρεται συχνά. Ο Ferguson έχει ένα φοβερό στυλ που θα ταίριαζε σε μία μάχη με τον McGregor. Όμως ούτε ο Ιρλανδός ούτε το UFC το προωθεί ιδιαίτερα. Όλα θα αλλάξουν εφόσον ο Ferguson κερδίσει τον Nurmagomedov και γίνει αυτός το νούμερο 1.

Nate Diaz

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του McGregor

Η τριλογία είναι πάντα δυνατή επιλογή. Ο λόγος είναι πως αυτό το ματσάρισμα κάνει μεγάλο γκελ στον κόσμο. Όταν το UFC έκανε χαμηλές πτήσεις, ήρθε το Masvidal vs Diaz για να το ανανεώσει. Ο Diaz είναι αγαπητός στο κοινό και μαζί με τον McGregor συνθέτουν ένα από τα καλύτερα ζευγάρια όλων των εποχών. Ο Notorious είναι ανοιχτός σε μία τέτοια μάχη και ο White το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διαπραγματευτεί με τον...δύσκολο Diaz.

Διαβάστε ακόμα στο fightsports.gr

Η Mia Kang έχει το πιο σέξι κορμί του παγκοσμίου Thai
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ