MMA

Οι πέντε ανερχόμενοι της πυγμαχίας

Οι πέντε ανερχόμενοι της πυγμαχίας

Το Fightsports.gr παρουσιάζει τους πέντε ανερχόμενους πυγμάχους που θα απασχολήσουν τον πλανήτη τα επόμενα χρόνια.

Στην παρακάτω λίστα θα βρούμε τους πέντε ανερχόμενους πυγμάχους που θα απασχολήσουν τον πλανήτη τα επόμενα χρόνια, μεταξύ αυτών και τον δικό μας Γιώργο Καμπόσο.

Ryan Garcia

Οι πέντε ανερχόμενοι της πυγμαχίας

Το αγαπημένο παιδί της Golden Boy Promotion παραμένει αήττητο για 20 επαγγελματικά ματς. Τον τελευταίο καιρό προπονείται υπό τις οδηγίες του Eddy Reynoso και δίπλα στον Canelo Alvarez με την ελπίδα να μπορεί πλέον να κερδίσει παιχνίδια με μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας. Εκτός αυτού είναι πολύ δημοφιλής με 6 εκατομμύρια followers.

Devin Haney

September 13, 2019; New York, NY, USA; Devin Haney and Zaur Abdullaev during their bout at the Hulu Theater at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Ed Mulholland/Matchroom Boxing USA
September 13, 2019; New York, NY, USA; Devin Haney and Zaur Abdullaev during their bout at the Hulu Theater at Madison Square Garden. Mandatory Credit: Ed Mulholland/Matchroom Boxing USA ED MULHOLLAND/MATCHROOM BOXING U

Για τον Haney έχει μιλήσει εγκωμιαστικά ο Floyd Mayweather που δεν το κάνει συχνά για άλλους πυγμάχους. Έχει ρεκόρ 24-0 και θεωρείται νοκαουτίστας αφού μετράει 15 τελειώματα. Συνδυάζει την δύναμη και την ταχύτητα και ο Money προπονήθηκε μαζί του την περίοδο της καραντίνας.

Teofimo Lopez

Οι πέντε ανερχόμενοι της πυγμαχίας

Πολλοί λένε γι' αυτόν πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που θα σταματήσει τον Vasyl Lomachenko. Ο Lopez ξεχωρίζει για την ισχύ των χτυπημάτων του και είναι πολύ φιλόδοξος.

Το ανορθόδοξο στυλ του θυμίζει Roy Jones Jr. και είναι ο επόμενος που θα βρεθεί απέναντι στον Ουκρανό.

Gervonta Davis

Οι πέντε ανερχόμενοι της πυγμαχίας

O καλύτερος της λίστας μετράει 23 νίκες και 22 νοκ άουτ. Ο Gervonta Davis είναι ένας χαρισματικός μποξέρ ωστόσο απρόβλεπτος εκτός ρινγκ. Έχει συχνά παραβατική συμπεριφορά και ίσως αυτό του στοιχίσει. Τον εκπροσωπεί η ομάδα του Mayweather και τον χαρακτηρίζουν ως Mike Tyson των ελαφρών κιλών.

Γιώργος Καμπόσος

Οι πέντε ανερχόμενοι της πυγμαχίας

Με περηφάνια μπορούμε να πούμε πως ο Έλληνας ομογενής βρίσκεται στην λίστα και το όνομα του αναφέρουν μεγάλοι αθλητές όπως ο Lomachenko και ο Lopez.

Ο Καμπόσος ξεχωρίζει για την ταχύτητα του και τα σπάρινγκ με τον Manny Pacquiao τον έχουν κάνει γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Συν του ότι παραμένει αήττητος και με νέα νίκη θα βρεθεί στο κατώφλι ενός τεράστιου ονόματος.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ