Οι κόρες των Rocky, Drago και Van Damme είναι "εκρηκτικές"

Οι κόρες των Rocky, Drago και Van Damme είναι "εκρηκτικές"

Τρεις martial artist που έχουν αφήσει εποχή στον κινηματογράφο, μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν τις πιο όμορφες κόρες εκεί έξω. Οι θυγατέρες των Rocky, Drago και Van Damme είναι "εκρηκτικές".

Τρεις martial artist που έχουν αφήσει εποχή στον κινηματογράφο, μπορούν να υπερηφανεύονται πως έχουν τις πιο όμορφες κόρες εκεί έξω. Ο Silvester Stallone έχει τρεις κόρες, όμως η πιο γνωστή από αυτές η Sistine είναι μοντέλο και ιδιαιτέρως εντυπωσιακή.

Ο Dolph Lundgren γνωστός και ως Ivan Drago που ετοιμάζει αυτή την περίοδο της επανεμφάνιση του στο Creed 2, μαζί με τον Stallone, έχει δύο κόρες την Inda και την Greta, όμως η πρώτη είναι που έχει ρίξει το instagram με τις φλογερές φωτογραφίσεις.

Την τριάδα κλείνει η γνωστή σε όλους Bianca VanDamme, που ασχολείται κατά καιρούς με τις πολεμικές τέχνες και ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της στον κινηματογράφο. Τα υπόλοιπα σε εικόνες.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή πυγμάχος Avril Mathie σκιαμαχεί στην Μύκονο και ξεσηκώνει (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

@timur

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sistine (@sistinestallone) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ida Lundgren (@idaslundgren) στιςSummer . . . @pinupstars . . . #summer #heatwave #girlswholift #fitnessmodel #healthyliving #natural #tanline #bikini #pinupstars #saltyskin #malibu

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca VanDamme (@iambbgun) στιςLA winter is brutal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sistine (@sistinestallone) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ida Lundgren (@idaslundgren) στις. . . #summer #humpday #girlswholift #fitnessmodel #bikini #pinupstars #beach #malibu #tanlines #kodak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca VanDamme (@iambbgun) στιςout to #BurberryxPAPER last night

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sistine (@sistinestallone) στιςSmile away

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ida Lundgren (@idaslundgren) στις

Dinner with Sly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sistine (@sistinestallone) στιςMy cute daughter @gretalundgren, 15 showing off her Ivan Drago skills. #transformationtuesday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolph Lundgren (@dolphlundgren) στιςA New Year’s Workout with my daughter Ida!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolph Lundgren (@dolphlundgren) στιςDoing a photo shoot with my daughter, Ida and JCVD's daughter, Bianca!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolph Lundgren (@dolphlundgren) στις

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το μαύρο τζιν θα σώσει και φέτος το στυλ σου

10 διαφορετικά black jeans για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάξει τέλεια στο σώμα σου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24