MMA

Οι καλύτεροι thai fighters του πλανήτη που πιθανόν να μην γνωρίζεις

Οι καλύτεροι thai fighters του πλανήτη που πιθανόν να μην γνωρίζεις

Τα ονόματα των Buakaw, Saenchai, Fairtex, Sittichai είναι τα πιο γνωστά από την Ταϊλάνδη, ωστόσο υπάρχουν άλλοι που πρωταγωνιστούν στα στάδια της χώρας. Δείτε ποιοι είναι αυτοί.

Η μετάβαση των μαχητών του Ταϊλανδικού στυλ στα μεγάλα promotion εκτός της χώρας γίνεται δύσκολα, εξ' ου και οι γνωστοί αθλητές είναι μετρημένοι στα δάχτυλα την ώρα που η χώρα παράγει χιλιάδες από αυτούς

Τα ονόματα των Buakaw, Saenchai, Fairtex, Sittichai είναι τα πιο γνωστά ωστόσο υπάρχουν άλλοι που πρωταγωνιστούν στα στάδια της Ταϊλάνδης. Πάμε να δούμε μερικούς από αυτούς.

Sangmanee Aumkatongchiangmai

ΟSangmanee είχε μία τεράστια καριέρα γεμάτη εμπόδια. Ξεκίνησε να μάχεται από έξι ετών. Ανακάλυψη του Saenchai που ύστερα ξεκίνησε το δικό του gym με το ίδιο brand.

Το 2014 είχε μία σοβαρή περιπέτεια υγείας που παρά λίγο να του στοιχίσει την ζωή. Δηλητηριάστηκε αλλά το ξεπέρασε. ΟSangmanee έχει κατακτήσει τίτλους Rajadamnernσε τρεις κατηγορίες. Αγωνίζεται συχνά και έχει ρεκόρ 100 νικών και 30 ηττών.

Superlek Kiatmoo

Ο Superlek ανήκει ίσως στο κορυφαίο γυμναστήριο της Ταϊλάνδης που έχει κερδίσει δύο φορές τον τίτλο του καλύτερου gym. Ο συγκεκριμένος μαχητής είναι ανιψιός του θρύλου Singdam Kiatmoo.

Είναι ένας τεχνικός μαχητής και νοκ αουτίστας. Τρεις φορές πρωταθλητής Ταϊλάνδης, δύο στο Lumpinee Stadium. Το 2012 ψηφίστηκε μαχητής της χρονιάς. Έχει υπογράψει συμβόλαιο με το ONE FC.

Muangthai

Είναι ένας φοβερός μαχητής με τρομερούς αγκώνες. Προέρχεται από το γυμναστήριο του Saenchai και τον αποκαλούν Elbow Hunter. To δυνατό του σημείο είναι στα κλιντσ όπου εκεί βρίσκει την ευκαιρία να κάνει ζημιές με τους αγκώνες και τα γόνατα. Είναι πρωταθλητής του Lumpinee Stadium το 2016-2017 και ένας από τους μαχητές που έσπευσε το ONE FC να κλείσει.

Kulabdam

Ο "εκτελεστής" όπως τον αποκαλούν είναι ένας καταπληκτικός μαχητής. Μετά από ένα δυνατό σερί έχασε από τον Muangthai. Η κόντρα τους έγινε γνωστή σε όλη την Ταϊλάνδη. Έχει ψηφιστεί μαχητής του 2017 και μέχρι σήμερα αξίζει να παρακολουθείς.

Yodlekpet

Τον συγκεκριμένο θα τον χαρακτηρίζαμε φονέα των γιγάντων. Έχει νικήσει Muangthai, Panpayak και Sangmanee.Έχει φοβερά χέρια για Ταϊλανδός και τον φωνάζουν punch destroyer. Οι αντίπαλοι του συνήθως αποφεύγουν την μάχη face to face γιατί είναι καταστρεπτικός.

Τον τελευταίο χρόνο αναδείχτηκε παίκτης της σεζόν στο Siam Sports.

Tawanchai

Για πολλούς ο συγκεκριμένος ήταν ο καλύτερος thai fighter την περσινή χρονιά. Προερχόμενος από το γυμναστήριο του Saenchai, αναδείχτηκε ο αθλητής της χρονιάς στο Lumpinee stadium.

Έχει φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν έχει φάει νοκ άουτ για 100 αγώνες. Φαίνεται να μην μπορεί κανείς να τον σταματήσει.

Panpayak

Ο μόνος μαχητής στην ιστορία της Ταϊλάνδης με τρία σερί χρόνια στην κορυφή. Έχει κερδίσει όλα τα μεγάλα ονόματα και φημίζεται για την ταχύτητα του. Όντας 23 ετών έχει 268 αγώνες ήδη με 226 νίκες.Έχει και αυτός συμβόλαιο με το ONE FC.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ο Mike Tyson έπαιζε μποξ μαστουρωμένος με κόκα και χασίς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ