MMA

O Tyson μετάνιωσε που είχε τίγρεις ως κατοικίδια

Mike Tyson attends the opening night ceremony of the U.S. Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP)
Mike Tyson attends the opening night ceremony of the U.S. Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on Monday, Aug. 27, 2018, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP) GREG ALLEN/INVISION/AP

Ο Mike Tyson δήλωσε πως μετάνιωσε για το γεγονός πως είχε δύο τίγρεις για κατοικίδια.

Οι συνήθειες του Mike Tyson κατά την διάρκεια της καριέρας του έχουν παραξενέψει πολλούς. Μία από αυτές ήταν τα κατοικίδια που επέλεξε να έχει στην έπαυλη του. Πρόκειται για δύο τίγρεις με τις οποίες εθεάθη πολλές φορές να παίζει! Κοιμόταν μαζί τους, έτρωγε μαζί τους, όμως αρκετά χρόνια μετά παραδέχεται πόσο λάθος ήταν αυτό.

"Ήμουν ανόητος. Δεν υπάρχει τρόπος να τιθασεύσεις αυτά τα ζώα. Θα σε σκοτώσουν κατά λάθος, ειδικότερα αν τα χτυπάς, όπως έκανα εγώ. Έκανα λάθος που τα είχα μέσα στο σπίτι", αναφέρει ο πυγμάχος που αγόρασε τις τίγρεις την περίοδο που ήταν στην φυλακή. "Μιλούσα με έναν φίλο και μου πρότεινε να αγοράσω κάποια ζώα. Αρχικά είπαμε για άλογα αλλά μετά είδα τις τίγρεις και τα λιοντάρια. Σκεφτήκαμε ότι θα είναι πολύ...cool να έχουμε μία τίγρης μέσα στην Ferrari. Έκανα την αγορά ενώ ήμουν φυλακή και επρόκειτο να βγω σύντομα".

Tέλος ο Tyson εξηγεί το περιστατικό που πλήρωσε αποζημίωση σε μία γυναίκα επειδή την δάγκωσε το...κατοικίδιο! "Μία περαστική έπεσε θύμα της τίγρης. Την δάγκωσε στο χέρι και πλήρωσα 250.000 δολάρια. Τότε κατάλαβα το λάθος μου", κατέληξε. Ο Tyson εμφανίστηκε με τις τίγρεις και στην ταινία Hangover το 2009.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Photo by Greg Allen/Invision/AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ