MMA

Ο Tito Ortiz παίζει την τελευταία μάχη της καριέρας του με τον Chael Sonnen

Ο Tito Ortiz παίζει την τελευταία μάχη της καριέρας του με τον Chael Sonnen

Η μάχη του ενάντια στον Chael Sonnen στο Bellator 170 στις 21 Ιανουαρίου, θα είναι η τελευταία της καριέρας του πρώην Light heavyweight πρωταθλητή του UFC, Tito Ortiz.

Ο "Ηuntington Βeach Βad Βoy" το αποκάλυψε ευχαριστώντας το UFC που δεν θα κάνει τελικά το δικό του event την ίδια μέρα με το Bellator 170 και μάλιστα στην ίδια περιοχή, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Ο Ortiz ήταν ένα από τα πρώτα αστέρια στην ιστορία του UFC. Ο Dana White μάλιστα ήταν μανατζέρ του τα πρώτα χρόνια πριν η ZUFFA αγοράσει την διοργάνωση. Είχε μια πολύ άσχημη παιδική ηλικία αφού οι γονείς του ήταν εθισμένοι στην ηρωίνη και αυτός είχε μπλεξίματα με συμμορίες και αναμορφωτήρια. Στα 18 του η μάνα του τον έδιωξε από το σπίτι και αυτός εθίστηκε στην μεθαμφεταμίνη. Στα 19 του τον βρήκε ένας παλιός του προπονητής στην πάλη, τον έβγαλε από τις κακές συνήθειες και του έδωσε την ευκαιρία να παλέψει ξανά για κάποιο κολέγιο και από εκεί βρήκε τον δρόμο του για το UFC.

Εκεί έγινε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια, Lightheavyweight πρωταθλητής κερδίζοντας τον Wanderlei Silva το 2000 και με ρεκόρ υπερασπίσεων για την εποχή. Είχε μεγάλες κόντρες με τον Ken Shamrock με τον οποίο έκαναν και τα πρώτα τεράστια Pay Per Views σε μια εποχή που το UFC πήγαινε για λουκέτο, αλλά και τους Liddel και Couture. Αποσύρθηκε για πρώτη φορά το 2012 μετά από μόλις 1 νικη στις 9 τελευταίες μάχες του στο UFC αλλά δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στο Bellator. Είναι μέλος του UFC Hall of Fame.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκαριστική τελετή μύησης της πιο σκληρής συμμορίας MS 13 σε νέο «μέλος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπαίδευση Ρώσου ειδικοδυναμίτη με ξυλοδαρμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντέχεις να δεις την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν; (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ