MMA

Ο T.J Dillashaw ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Ο T.J Dillashaw ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο T.J Dillashaw βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και περιμένει την τιμωρία του από την USADA.

Ο πρωταθλητής του UFC, T.J Dillashaw, βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, κάτι που παραδέχτηκε ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media. Η USADA τον ενημέρωσε για την ύπαρξη θετικού δείγματος και εκείνος έσπευσε να ενημερώσει τους θαυμαστές του.

Το παιχνίδι στο οποίο βρέθηκε η ουσία είναι απέναντι στον Henry Cejudo, από τον οποίο έχασε μάλιστα και δεν κατάφερε να γίνει πρωταθλητής και σε δεύτερη κατηγορία, στην flyweight.

Πάντως αυτό ισχυροποιεί τις κατηγορίες του άσπονδου εχθρού του, Cody Garbrandt πως ο Dillashaw "έκλεβε" με αυτόν τον τρόπο. Ο Dillashaw ναι μεν είναι έτοιμος να αφήσει τον τίτλο, όμως θα ψάξει την ιστορία για να βρει την ουσία που ευθύνεται για την αποτυχία στα τεστ της USADA.

"Σε όλους τους θαυμαστές μου, θέλω να μάθετε πρώτα από εμένα ότι η USADA και η NYSAC με ενημέρωσαν για την ένα δυσάρεστο εύρημα σε τεστ που πάρθηκε στο τελευταίο μου αγώνα. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο απογοητευμένος είμαι αυτή τη στιγμή, με την ομάδα μου προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη και πως θα λύσουμε αυτή την κατάσταση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θέλοντας να είμαι δίκαιος και με σεβασμό προς τους υπόλοιπους αθλητές της κατηγορίας μου, ενημέρωσα το UFC ότι αφήνω τον τίτλο μου οικειοθελώς μέχρι να διευθετηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη σας" ανέφερε στο μήνυμα του ο T.J Dillashaw.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sylvester Stallone: Ο McGregor έγινε αλαζόνας γι'αυτό τον...έσπασε ο Khabib (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ